Amikor az ember meghal, tényleg 21 grammal csökken a testsúlya?
21 gramm a lélek
és igen ez nem hülyeség kedves első
ezt mind1 ember írta?
mert ha mindenkinek ilyen hülye felfogása van akkor itt tényleg vmi nagy baj lehet
a lélekről beszélünk, ami mindenkiben benne van míg megnem hal
ha már ebben nem hisztek akkor minek is éltek???
ja már gondolom....
@ 58%
láttál már patikamérlegen agonizáló embert?
senki se tagadja a lélek létezését, de tömeget tulajdonítani neki több mint ostobaság...
De, én tagadom a lélek létezését. Pláne ilyen mérhető kiadásban. Valami szellemszerő, metafizikai szinten létező lélek szerintem nincs. Az öntudat, a gondolkodásunk nem valami különös, megfoghatatlan dolog, hanem az agyunk működésének eredménye, és nincs szükség mindenféle lélek bevezetésének.
Arról nem is beszélve, hogy a patkányoknál, és bármilyen más élőlénynek nincs lelke? Ugyanis náluk soha senkisem mért ilyen súlycsökkenést. Pedig ők is éppen ugyanúgy értelmes lények, akárcsak az emberek...
"És ha én nagylelkű vagyok, akkor az 22 gramm? Ki mérte meg?"
A költő írta: "Köröttem lebeg a sírjában nyugovó Rákóczi nagy lelke", tehát Rákóczi is nagylelkű volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!