IQ teszt eredményem?
Az átlagos IQ 100, ez a statisztikai középérték.
Pontosan nem tudom hogyan skálázzák a Raven tesztet, de feltételezve, hogy 15-ös szórású (ahogy a legtöbb teszt), a 122-es értéket az emberek kb. 85%-a nem érné el (azaz ennél kisebb az IQ-ja). A te eredményed ebben az esetben nagyon jó.
Ha véletlenül 24-es szórású a skálázás (a "leglazább"), akkor már csak az emberek kb. 70%-nál jobb az eredményed, de még ez is nagyon jó.
Most vettem észre, hogy elírtam az előbb.
15-ös szórású teszten az emberek kb. 97%-a, 24-es szórásún az emberek kb. 85%-a 122-nél rosszabb eredményt ér el.
Tényleg ügyes vagy. Bár az eredményt mindig a kor figyelembevételével számolják.
Megnézted a Mensás tesztet, amit linkeltem?
Azért lennék kíváncsi az eredményre, hogy össze lehessen hasonlítani a Raven-nel. Nagy eltérésnek elvileg nem szabad lennie.
Üdv. :)
Kitöltöm frissen,és jelzek üzenetben,ígérem! :)
(elkerülte a figyelmem,elnézést)
Semmi gond. :)
Amikor majd a végén mutatja az eredményt, mentsd el képként emlékbe magadnak. :)
Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!