Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a folyadék?

Mi lehet ez a folyadék?

Figyelt kérdés

Hi all

Valaki tudja hogy akik szoktak a tűzzel szoktak mutatványokat bemutatni pl: valamit megisznak de nem nyelik le egy égő fáklya van a kezükben és ráfuják a folyadékot és nagy lágcsova keletkezik

vagy

van olyan hogy van egy erős zsineg és a két végén valami ég és azt meggyujtják és azzal vagénykodnak

DE ÉN A PROFIKROL PESZÉLEK AKIKNEK EZ A SZAKMÁLYUK

én is ki szeretném probálni :D

ha valaki tudja hogy mi az a folyadék amit kiköpnek

meg mi ég a zsineg két végén

Esetleg lehetséges az hogy valaki a tenyerébe őnti azt a folyadékot és meggyújtja és nem lesz semmi baja ( ugyanis a tűz hőt bocsájt ki és hőt von el a környezetétől ezáltal nem ég meg a kezem )

Valaki aki ezt tudja kérem válaszoljon

2012. jún. 5. 13:37
 1/3 GLadislaus ***** válasza:
Alighanem alkohol lehet, az tűnik a legegyszerűbb választásnak.
2012. jún. 5. 13:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Van egy folyadék amit a mutatványok előtt megisznak hogy ne legyen bajuk, még a discovery-n láttam erről vmi dok. filmet de már nem emlékszem mi volt az...
2012. jún. 5. 14:32
 3/3 Silber ***** válasza:

1.: Ne haragudj, de grammatikai anarchista vagy.

2.: A "tűzfújós" trükköt alkoholtartalmú itallal szokták csinálni. Én annó tanúja voltam, hogy garrone-t vett a szájába a delikvens a tűzcsóva fújása előtt. A "kéz nem ég meg" jelenséghez is jó az alkohol. Kipróbálhatod ha mered, hogy fogsz egy rongyot amit alkoholba mártasz, és meggyújtod. Először nem az anyaga, hanem az alkohol fog elégni, így sokáig sértetlen marad a szövet. A fáklyákhoz pedig mindenképp valami nagy energiatartalmú éghető anyagot kell használjanak, például paraffinokat, olajokat vagy zsírokat. Ezt nem tudom, de számomra ez a logikus.

2012. jún. 5. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!