Ha van egy üvegben valamilyen folyadék, akkor azt házilagos módszerrel meg lehet állapítani, hogy emberi fogyasztásra alkalmas-e? ( színtelen, szagtalan)
Ha morbid akarnék lenni azt írnám, persze meg kell kóstolni. Egyszer biztosan meg lehet inni. A többi kiderül rövid időn belül.
Viccet félretéve, bizonyos anyagokról el lehet dönteni biztosan hogy az-e ami, de rengeteg-féle folyadékról csak alapos kémiai analízissel lehet eldönteni, az meg rendszerint nem éri meg.
Ne játsz orosz rulettet, semmiképpen ne kóstold meg. Sajnos egyszerű módszer arra, hogy valami emberi fogyasztásra alkalmas-e, nincsen.
Illetve egy pohár víz sokkal olcsóbb, mint az összes tesztet elvégezni, hogy mi is van az üvegben.
(Azaz, ha rá lennél szorulva: inkább nyisd ki a csapot és onnan végy egy pohár ivóvizet...)
ui. Lehet, hogy te leszel tőle a Superman, vagy a Villám, vagy ilyesmi...
Egy szóval: HAJRÁ!
Kedves "tegnap 23:17"!
nem tudom nyúltál-e már bármilyen maró folyadékba, pont olyan érzés volt. Először csak azt érzed hogy kicsit mintha meleg lenne a bőröd, aztán lenézel, akkor már vörös is kissé, odasétálsz a csaphoz leöblíteni, engedsz rá 3 liter vizet, még mindig érzed, elkezdesz szitkozódni hogy "az a ***** élet, hogy én milyen ****** **** voltam már megint", engedsz rá még egy kis vizet, aztán amikor már jobb visszaballagsz és folytatod amit félbehagytál. Mármint nem a bőröd kikészítését, hanem a főtevékenységet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!