Obetty7 kérdése:
1, Szén-dioxid kimutatására szolgáló szintelen folyadék? 2, Egyszerű anyagok? 3, Sűrűség különbségen alapuló szétválasztási művelet? 4, egy tudos aki atommodeljét parányi naprendszerhez hasonlította? 5, Semleges részecskék építi fel?
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 17:19
2/22 A kérdező kommentje:
9 betűből áll és a 6-dik S-betű?
2012. jan. 4. 17:29
4/22 Cuprum válasza:
1) meszesvíz
2)nem lehet h elemek
3) ülepítés
4)Bohr
5/22 asmo6 válasza:
1 meszesvíz 2 pozitív 4 elektronburok
6/22 asmo6 válasza:
nem tudod véletlenül hogy mi a 12-es és a 15-ös ??
XD Én is curei feladat lapot csinálok XD
7/22 asmo6 válasza:
jah bocs elnéztem 1-esem az jó amit írtam a 2-es elemek 4-es thomson 5 talán atom
8/22 A kérdező kommentje:
a 12-est nem tudom , de a 15,-periodusszámmal. Szerintem. Nekem viszont hiányzik :3,6,8,9,12,14,17. véletlenül nem tudod???No és a tudosok? De ezt fölteszem másik kérdésben. Ha érdekel keres ré hátha segít valaki?
2012. jan. 5. 07:43
9/22 asmo6 válasza:
3. külső 6. ruthrrford 8. elemek 9. nincsen 12. magnézium 14. töménység 17. szublimáció
Aztán értékelni a válaszaimat hogy mennyire hasznosak ha már ennyit megadtam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!