21/23 anonim válasza:
De a rock, metál, disco fordulataiban teljesen ott vannak a népzenei fordulatok, "bármennyire hihetetlen" :) Persze én nem akarlak meggyőzni, hogy mit ad a népzene tanulása, nekem szerencsém volt tanulni, és a környezetemben is magas népzenei tudással rendelkezők vannak, mindemellett nem vetem meg más kultúrkörök zenéjét, más nemzetek zenéjét, vagy épp a gépi zenét. És ismét csak azt tudom mondani, hogy a magyar "divatzenék" szinte kivétel nélkül a népzenéből táplálkoznak.
23/23 anonim válasza:
." És ismét csak azt tudom mondani, hogy a magyar "divatzenék" szinte kivétel nélkül a népzenéből táplálkoznak."
Ez így igaz, bármennyire is hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!