Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vörösmarty Mihály Ének-zene...

Vörösmarty Mihály Ének-zene Nyelvi Általános Iskola és Gimnázium XVIII. ker. Vélemény?

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 18:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

hát igy két honap után nemtudom h kell-e válasz de azért leirom:D

én ide járok vagyis általánosba már elsö ota:D most ballagok.

és az én véleményem az h sztem nagyon jo suli:) vagyis az általános iskola része az erös a gimis nemtudom sztem az átlagos. de nagyon sok jofej tanár van:P

jo a környék nagyon szeretem ezt a sulit hijányozni fog:(

de mongyuk van pár hibája.. de mejiknek nincs:D

pl a wc-k eléggé sz*rokxD meg az öltözökbe valamikor 3 osztályt is benyomoritanak de nemhiszem h csak itt van igy:D meg azér néhány helyen felujithatnánk de amuyg nagyon jo iskola ajánlom;) de gimibe csak angol-német-latin nyelv van én ezt nem tartom annyira jonak:S

na de h a jora visszatérjek én már 8 éve idejárok és nagyon jo suli ;)

de hát már sztem mind1 mer a jelentkezési lapokat le kellett adni gondolom :/

nah remélem segitetettem:) Vörösmarty(*)

szijaa:D

2010. jan. 28. 14:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ =) a jelentkezési lapokat még nem kellett leadni :)) am énis most ballagok . a nyiltnaprol konkrétan lemaradtam :D 1nappal később mentem xD hát elég vicces wolt amikor beléptem és el akarták kérni az ellenőrzőm =)) na de mind1 végülis .. :) a suli amennyit láttam belöle tetszett :D de tényleg kár h csak angol,német meg latin wan. mert a spanyol felé hajlok =))
2010. jan. 29. 16:24
 3/11 anonim ***** válasza:

ja hát nem kellett leadni mongyuk:D vagyis nekünk az ofönek igen és már megirta a lapokat és majd késöbb adja le de na mind1:D

hát az komolyXD de ha vigasztal azokba a sulikba ahova jelentkezek énse voltam nyiltnapon mer lemarattam:S:D

igen én meg az olasz meg a spanyol felé:P

és a felvételid h sikerült?:D

ja és akarsz ide jönni?:)

ha van kérdésed a sulirol nyugodtan kérdezhecc:D

2010. jan. 29. 21:06
 4/11 A kérdező kommentje:
A felvételim az hnap derül ki h h sikerült, mert a deákba irtam. =) H oda akarok-e menni ? :D nem feltétlen :D mert ugye gimi én meg inkább szakközépbe mennék . meg elég szegényes ez a 3 nyelv =)) és neked h sikerült a felvételi ? miket jelölsz be ? tagozatokkal együtt ird le ha emlékszel esetleg =)
2010. jan. 31. 12:37
 5/11 anonim ***** válasza:

ja értem:Dmajd akkor tudosits az eredményeidrölxD

hát igen ez a 3 nyelvxD namind1 :D

hát a magyar jol a matek az kevésbé mint mindenkinek.. de matek nagyon hülyeségeket rontottamxD szoval tuttam volna még vagy 5 pontot szedni.. pl ijet irok: 300+2.15= 32.15 :D:D szoval nemgázxD

amuyg magyar 47p matek 31p = 78p:D

és én a benti vörösmartyt jelöltem elsö helyre a 8.adik kerületit:D vizuális kommunikácio olasz nyelvi elökészitövel és a spanyol nyelvit e-t is bejelöltem:D másodiknak a 21ker jedlik ányos angol tagozat és harmadiknak a 20ker kossuth spanyol nyelvi elökészitö:) és negyediknek beirtam a mi sulinkat a latin tagozatot mer ide biztos felvesznek mer 4egész fölött van az átlagom és ugye azokat felvételi nélkül felveszik akik ide jártak és 4egész fölött van:D

te miket jelölsz?:) mejik sulik?

mindig mennyit tudok dumálnixD

2010. febr. 1. 14:47
 6/11 A kérdező kommentje:
uriisten 78 pont ? :OOO az iggen :D osztályomba a legjobb tanulonak is csak 75 lettxD nekem matek 16 magyar 42 xD igy lett 58... Europa 2000et (14ker,zuglo) jelölöm elsőnek és a vendéglátás idegenforgalmat, kereskeedelem-marketinget meg ilyesmiket jelöltem be xD 2. a pesterzsébeti közgáz (20ker)(kereskedelem-marketing meg az ügyvitel) , 3. a harsányi jános (9ker)(kereskedelem-marketing), 4. a weöres sándor gimi (9ker) ott meg az általános kerettanterv ... nagyábol ennyi =)
2010. febr. 7. 16:20
 7/11 anonim ***** válasza:

ja én ojan középmezönybe vagyok osztálybol ezzel a 78pontal xD vagyis ojan középmezöny elején:D

a legjobb nálunk 94 pont ( 50magyar,44matekk:| :D)

amugy ja ezeket naggyábol ismerem amiket jelölsz:D

hát sok szerencsét;):)

2010. febr. 17. 16:20
 8/11 A kérdező kommentje:

háámiafasz :D 44matek ? :O az kemény :|

naa ismered őket =) ? hát mostmár ha ujra lehetne irni a jelentkezési lapot az első kivételével tök másokat jelölnék meg. elbasztam naa . de mind1 már. vegyenek fel europába és onnantol sima ügy =) szintén nekedis (yn) :))

2010. febr. 17. 20:34
 9/11 tatapaks válasza:
76%

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Hozzászólásaikat olvasva megállapítottam, hogy helyesírásuk szégyent hoz a Vörösmarty-iskolára!

Én 1962-ben végeztem ott és a mai napig hálával emlékszem Ravasz Feri bácsira, aki megtanított bennünket magyarul beszélni és ÍRNI.

Tehát van még Önök előtt feladat bőven!

Üdv.

2012. máj. 24. 18:26
 10/11 anonim válasza:

Kedves előző válaszoló!

Régen volt már az, hogy a Vörösmarty iskola normális hely volt. Engem Marika néni ,,tanított". Az e-mail-ben harmadikos koromban is kiszúrtam jónéhány helyesírási hibát. A Vörösmarty egy nagy rakás...

Üdvözlettel: egy volt Vörösmartys diák.

2020. dec. 31. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!