Melyik nyelvet válaszam szerintettek francia, spanyol, német?
Figyelt kérdés
edik angolt tanultam és közép iskolábba 2 nyelvet kel tanulnom2012. ápr. 26. 19:32
1/5 anonim válasza:
A magyart. De azt, nagyon tanuld meg!
2/5 anonim válasza:
Kedves előző, mintha te sohasem hibáznál.
A kérdezőnek a németet javaslom. Mást csak akkor, ha nem tetszik.
3/5 anonim válasza:
Aki optimista, az Angolt.
Aki pesszimista, az Hébert.
Aki realista, nah az meg tanuljon meg lőni..
4/5 anonim válasza:
német-Ha Közép-Európában szeretnél elhelyezkedni, sztem nekünk magyaroknak ez az egyik legfontosabb nyelv a magyar után.
spanyol-Ha Amerikában szeretnél világot látni vagy tetszik a kultúra végülis 2. világnyelv.
francia- ha tetszik és van hozzá valamilyen kötődésed, de ezt ajánlom legkevésbé.
5/5 anonim válasza:
sztem a spanyolt. Az nagyon szép nyelv, nem mintha a többi nem lenne. :) Azért a spanyol,mert aa francia nagyon nehéz (6 múltidő van), a németet pedig kevesebben beszélik, mint a spanyolt és a franciát. De ha időd van, akkor a franciát ajánlom, mert nagyon szép nyelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!