Ha a földönkívüliek tényleg léteznek, és jártak már a földön, miért bújnak el előlünk? Elképzelhető, hogy régen háborúztak a földön űrből jövő lények?
Figyelt kérdés
Ha a földönkívüliek tényleg léteznek,és jártak már a földön,miért bújnak el előlünk? miért nem látjuk ,minden nap az égen el suhanni őket, esetleg elképzelhető,hogy régen háborúztak a földön űrből jövő lények? lehetnek ennek nyomai? régészek találtak már olyan eszközöket,amiről ,nem tudták mik lehetnek?2012. ápr. 12. 22:24
161/176 A kérdező kommentje:
Ha szerinted,megszemélyesítheted őt, akkor miért nem kérdezed meg tőle,hogyan alkotta meg a világot? Vagy azok a" buta tudósok",miért nem kérdezték meg tőle,amint azt állítják,porból csinálnak embert,majd fogják a port,és aztán megszólalt,h a port is ő csinálta,csak már az ember is tud port csinálni,de az nem jutna eszébe,megkérdezni,egyiknek sem,hogy a fő alkotó hogyan csinálta!
2013. okt. 19. 17:03
162/176 A kérdező kommentje:
"A semmiből,valami a szavára" Tehát,a Gondolati energiáját használja fel? Amire ő gondol,az létre jön? Hasonló az ember is,amit elképzel,tesz érte,hogy megvalósítsa azt,de ha a semmiből hoz létre,az is hasonló,mint a Semmi0+0Semmi= 1 alapjával,nem de?
2013. okt. 19. 17:06
163/176 A kérdező kommentje:
ha a szavára működik, az univerzum,hogy csinálta,azt,hogy így működhessen?
2013. okt. 19. 17:08
164/176 anonim válasza:
tudtunkra adta, h Ő alkotta a világot. ezen mit bonyolítasz? kérdezd meg tőle, de ez ezredrangú kérdés a lényeg mellett
165/176 anonim válasza:
látom, ettől a fax energia fogalomtól csak nem tudsz elszakadni.
166/176 A kérdező kommentje:
És Isten,hogyan lett? Ezt állította:.("mindig voltam,vagyok leszek") Hogy történhetett? öntudattal rendelkező lény volt egyedül? Magányosan? Az univerzum összes alkotásával volt elfoglalva? Mit csinált,mikor még, nem volt semmi?
2013. okt. 19. 17:10
167/176 A kérdező kommentje:
Nem tudom őt megkérdezni,tehát? mit kell tegyem,ha érdekel engem ez? Utána járni... Ezek szerint,amíg élek,nem tudhatom?....
2013. okt. 19. 17:12
168/176 anonim válasza:
szentháromság. öröktől fogva szeretik egymást, kommunikálnak egymással.
169/176 anonim válasza:
van 1 jó hírem: tudhatod!!!!!!!!!!!!!!
térdelj le, és imában szólj Hozzá. tedd fel bátran kérdésed.
170/176 A kérdező kommentje:
Nem szoktam kérdezni,talán ezért sem tudom,ha megkérdezem,akkor majd jelzi,a választ? segítséget mindig kapok,ha nem mondok semmit is. Azt megérzem.Meg próbálom,mivel,mindent megpróbálok,hogy megértsem ezeket.
2013. okt. 19. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!