Ha tényleg volt özönvíz akkor azt a korallok hogyan élték túl?
Ezt én is tudom , de szinte ordítanak a biblia ellen a bizonyítékok.Nincs doktorim biológiából , de az hogy egy ilyen és ezekhez hasonló butaságoktól hemzsegő könyvet
bárki is megbízható forrásnak tartson az azért elképesztő!
Az az elképesztő, ha valaki keveri a hit kérdését a tudománnyal. Aki a Bibliát követi, az nem tudományos bizonyítékok alapján teszi, szóval felesleges keverni a két dolgot. Hisz benne, hát legyen. Te nem hiszed (pontosabban tudod, hogy nem úgy volt), és ennyi. Nem vita alap.
Amúgy özönvíz-szerű természetes gátszakadások voltak, nem is egy, de azok nem voltak képesek kipusztítani a partvonalhoz kötött állatokat.
Egyáltalán nem ez a legnagyobb gond - hanem az, honnan jött annyi víz. Egyszer kiszámoltam (valamelyik kérdésnél) hogy ahhoz, hogy olyan magasan elborítsa a víz a Földet, a jelenlegi teljes végkészletnél 100x több víz lett volna szükséges, hogy a felszínre törjön.
És kiderült, hogy erősen alulszámoltam, mert annak minimum a duplája :)
Ez önmagában képtelenség.
A Bibliát fölösleges tudományos szempontból nézni. Jancsi és Juliska meséjét is fölösleges tudományos szempontból (hacsak nem folklór kutatás) nézni. És mind a kettő mese - erkölcsi tanításokat tartalmazó mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!