Lehetséges lenne az időutazás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy barátom aki mindenféle ilyen elmés szerkezettel kísérletezik... Nem hiszem hogy sikerülni fog neki de tevékenységét ésszerű tényekkel tudja alátámasztani. Nektek mi a véleményetek erről a témáról?2012. márc. 18. 20:53
1/7 A kérdező kommentje:
Szia kedves (20:54)! Én komolyan kérdeztem amit kérdeztem. Nem kell csicskának titulálni a "kitalált barátomat" csak azért mert ilyen körökben mozog... A kérdés már lényegét vesztette. ;) Sziasztok!
2012. márc. 18. 20:54
2/7 A kérdező kommentje:
Takarodj már! Te is csak egy vagy azok a hülyéék közül akik ezzel szórakoznak h utána printcrenezzék magukat kommentvitézre. Szóval takarodás van a csicska kitalált "haveroddal" együtt!
2012. márc. 18. 20:54
3/7 anonim válasza:
Jó poén volt. Majdnem nevettem.
4/7 anonim válasza:
Csak kérdem: szerinted, ha bárki, aki ideír, tudja, akkor most miért nem a Nobel-díját veszi át éppen? :D
5/7 anonim válasza:
Ez már az Ezotéria témakörben sem volt vicces. Így másodjára végképp nem.
6/7 anonim válasza:
Főleg, hogy itt elfelejtettél átjelentkezni a másik felhasználóra. :D
7/7 anonim válasza:
Az időutazásról már rengeteg téma lett nyitva,ajánlom,hogy olvass kicsit vissza a kérdésekben és a kérdésedre választ kapsz.Elméletben lehetséges,gyakorlatban pedig csak előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!