Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Lehetséges lenne az időutazás?

Lehetséges lenne az időutazás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy barátom aki mindenféle ilyen elmés szerkezettel kísérletezik... Nem hiszem hogy sikerülni fog neki de tevékenységét ésszerű tényekkel tudja alátámasztani. Nektek mi a véleményetek erről a témáról?

2012. márc. 18. 20:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Szia kedves (20:54)! Én komolyan kérdeztem amit kérdeztem. Nem kell csicskának titulálni a "kitalált barátomat" csak azért mert ilyen körökben mozog... A kérdés már lényegét vesztette. ;) Sziasztok!
2012. márc. 18. 20:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Takarodj már! Te is csak egy vagy azok a hülyéék közül akik ezzel szórakoznak h utána printcrenezzék magukat kommentvitézre. Szóval takarodás van a csicska kitalált "haveroddal" együtt!
2012. márc. 18. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Jó poén volt. Majdnem nevettem.
2012. márc. 18. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak kérdem: szerinted, ha bárki, aki ideír, tudja, akkor most miért nem a Nobel-díját veszi át éppen? :D
2012. márc. 18. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez már az Ezotéria témakörben sem volt vicces. Így másodjára végképp nem.
2012. márc. 18. 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Főleg, hogy itt elfelejtettél átjelentkezni a másik felhasználóra. :D
2012. márc. 18. 23:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Az időutazásról már rengeteg téma lett nyitva,ajánlom,hogy olvass kicsit vissza a kérdésekben és a kérdésedre választ kapsz.Elméletben lehetséges,gyakorlatban pedig csak előre.
2012. márc. 18. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!