Ha lehetőség nyílna az időutazásra, kipróbálnád? Miért? Merre haladnál az időben?
Megtenném. Azért, hogy láthassam a saját szememmel amit ma már csak videókon láthatok pl:
Holdraszállás (a rakéta indítását nézném meg),
Rally Group B verseny (Hannu Mikkola és audija egyik futamát láthassam),
Az első atombomba (tudom, hogy rengetegen haltak meg emiatt, de szerintem szép a gombafelhő)
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Ja, és csak visszafele mennék.
Előre!
Érdekelne, hogy mi lesz a világból.
Én nem merném használni.
Ugye a jövőben előre utazni helyből rizikós, mert előremegyek mondjuk 100 évet azán kiderül, hogy egy atomháború elpusztította a földet és 2 mp alatt megdöglök a sugárzásban.
Vissza pedig azért nem mennék az időben, mert ki tudja, hogy milyen hatással van pl. a jelenre az én múlt béli megjelenésem. Ki tudja, visszamegyek a középkorba megnézni valamit, találkozom egy emberrel, akinek ezáltal megváltozik a napja, nem megy el aznap este a kocsmába, ahol az én egyik ősömmel kellett volna találkozni, az ősöm meg úgy beáll emiatt mint a cövek, este nem döngeti meg az asszonyt, egy ősöm meg sem születik, ergo én sem és annyi volt.
Állítólag épp azt tesszük: eltöltünk itt egy darabka időt, aztán megyünk vissza a tutiba, hogy kiválasszuk a következő időt, helyet, alakot, meg talán lehetséges múltak-jövők szövevényes fái közül a nekünk valót... Ha esetleg tényleg ez van, akkor kérdéses, hogy "még egyszer" lehet-e élve utaztatni magunkat, mikor a testünk a szó szerinti jármű...
Ha lehetne, akkor bizony én is élményekre utaznék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!