Miért beszélnek a tanárok úgy a költőkről mint ha hősök lennének és nekik lett volna a világon a legnehezebb dolguk mikor csak verseket kellett írniuk?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 21:50
11/26 anonim válasza:
én személy szerint lenézem azt aki ezzel foglalkozik, szerintem semmit nem ér, csakugy mint az összes bölcsész marhaság. én részecskefizikusnak tanulok, na ez előreviszi az emberiséget, de az nem!
12/26 anonim válasza:
ja előre viszi, majd ha felrobbantanak egy országot az előre visz mindent
13/26 anonim válasza:
:D ja igen végülis arról szól az egész igazad van..... bár attól függ melyiket
15/26 anonim válasza:
lenézed a színészt is? a festőket, zenészeket, novellaírókat, focistákat, kosárlabdázókat és még sorolhatnám?
ők alkotják a panem et circenses-ből a cirkuszt, ha érted mire gondolok, nélkülük nem lennél te se.
16/26 anonim válasza:
miért nézném le? csak az irodalmárokat, meg a bölcsészeket. ennyi. szeretem a művészetet, de az irodalmat vagy költészetet vagy akárhogy is hívják, ezt nem tekintem annak. és nem tudom mit jelent, én is tudok olyan szavakat mondani amiről az egész gyakorikerdeseken nem tudja senki hogy mi.
17/26 anonim válasza:
hohó, vigyázzunk egy zsenivel van dolgunk :))
18/26 A kérdező kommentje:
Szerintem amit te tanulsz az sem viszi előrébb a világot :)
Bár ha szerinted az, hogy japánt felrobbantották előrébb vitte az a te véleményed :D
De ahogyan te is én is lenézem és elítélem azt aki evvel foglakozik (mármint a versírással)
2011. dec. 29. 18:17
19/26 anonim válasza:
én nem vagy költő, ki mondta, hogy az vagyok?
20/26 anonim válasza:
bölcsészekre is ugyanolyan szükség van, mint mérnökökre vagy orvosokra. Ám az arány nem mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!