Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A latin táncok közül melyik a...

A latin táncok közül melyik a legnehezebb?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 21:01
 1/10 anonim válasza:
90%

Mindegyik táncnak meg van a maga nehézsége, a rumbában az hogy lassú és oda igen kifinomult mozdulatok és komplett mozgáskoordináció szükséges, hogy egyes mozdulatokat kitarts megfelelő ideig.

A jive ennek ellentéte, nagyon pörgős tánc, ott meg gyorsan helyesen lelépni a lépéseket nehéz viszont amateur szinten talán könnyűnek is nevezném csak fárasztó.

A chachacha tűnik nekem a legkönnyebbnek közepes tempó és élvezetes tánc.

A sambát személy szerint szeretem, de ebben pedig a ritmus, emelkedés süllyedés és csipő mozgások összhangját nagyon nehéz eltalálni.

Sok szerencsét ha épp táncolni kezdenél tanulni!

Leányzó

2009. okt. 8. 21:17
 2/10 A kérdező kommentje:
és a Salsa?
2009. okt. 8. 22:49
 3/10 anonim ***** válasza:

egyet értek az első válaszolóval, amit leírt a táncokról. a pasadoble szerintem nehéz, de talán csak azért mert nem nagyon kedvelem.

a cha-cha király :)

2009. okt. 9. 00:41
 4/10 anonim ***** válasza:
sztem aaa, hopp juliska hopp mariska
2009. okt. 10. 00:59
 5/10 anonim válasza:
Én salsaztam kb 2 hónapig. nem mondanám különösen nehéznek.
2009. okt. 31. 13:45
 6/10 anonim válasza:
Szerintem a samba a legnehezebb. Személy szerint otthon próbálok tanulni az internetről, de más táncokat sikerült megtanulnom, ez viszont nem nagyon megy :S
2009. nov. 2. 15:16
 7/10 anonim válasza:
nekem a samba a legnehezebb.. amit az első válaszoló leírt: csípő, ritmus, bounce. első kettő még csak csak de az emelkedés süllyedés dolog rendszerint nemjól sül el. :S
2009. dec. 29. 22:04
 8/10 anonim válasza:

egyértelműen a paso doble a legnehezebb :)

nagyon nehéz a számolása,minden lépésnek tisztának és pontosnak kell lennie mert különben zenére elfolyik az egész.és természetesen tilos elrontani mivel mindenkinek a koreográfiája pont annyi ideig tart mint a zene tehát ha elrontod nem jön ki semmi :D chachacha is nehéz,nyújtott hajlitott lábak,késleltetés.rumba számomra a legkönyebb.

2010. márc. 27. 23:42
 9/10 anonim válasza:
A versenytáncban a paso doble a legtöbb technikai tudást ignylő tánc, ezért csak C-kategóriától táncolják a párok, a ritmusváltások miatt. (A táncban a férfi a torreádort, a nő a torreádor vörös kendőjét testesíti meg.)
2010. júl. 28. 19:08
 10/10 FAKESZmester válasza:
én még nem táncolok paso doble-t, így nekem technikailag legnehezebb tánc a rumba
2011. aug. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!