A latin táncok közül melyik a legnehezebb?
Mindegyik táncnak meg van a maga nehézsége, a rumbában az hogy lassú és oda igen kifinomult mozdulatok és komplett mozgáskoordináció szükséges, hogy egyes mozdulatokat kitarts megfelelő ideig.
A jive ennek ellentéte, nagyon pörgős tánc, ott meg gyorsan helyesen lelépni a lépéseket nehéz viszont amateur szinten talán könnyűnek is nevezném csak fárasztó.
A chachacha tűnik nekem a legkönnyebbnek közepes tempó és élvezetes tánc.
A sambát személy szerint szeretem, de ebben pedig a ritmus, emelkedés süllyedés és csipő mozgások összhangját nagyon nehéz eltalálni.
Sok szerencsét ha épp táncolni kezdenél tanulni!
Leányzó
egyet értek az első válaszolóval, amit leírt a táncokról. a pasadoble szerintem nehéz, de talán csak azért mert nem nagyon kedvelem.
a cha-cha király :)
egyértelműen a paso doble a legnehezebb :)
nagyon nehéz a számolása,minden lépésnek tisztának és pontosnak kell lennie mert különben zenére elfolyik az egész.és természetesen tilos elrontani mivel mindenkinek a koreográfiája pont annyi ideig tart mint a zene tehát ha elrontod nem jön ki semmi :D chachacha is nehéz,nyújtott hajlitott lábak,késleltetés.rumba számomra a legkönyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!