Szerintetek az időutazás mikorra lesz kivitelezhető már ha az lesz valaha?
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 22:11
21/24 anonim válasza:
igazad van mert végülis a fizikusokl arról híresek hogy nem gondolkodnak.. én nem valami idióta bölcsészszakot végzek mint te, ahol ingyen adják azt az olcsó diplomát és unalmas embereket képeznek, neked nem kéne ilyen dolgokba beleszólnod, mert mint mondtam közöd nincs semmihez ami fizikához kapcsolódik, az értelmi szintedet meghaladja az hogy fel tudd ezeket fogni. inkább menj vissza verseket elemezni amiket több száz éve írt egy leépült alkoholista
22/24 anonim válasza:
Tudod, fizikusból is több fajta van. Sokan végzik el a fizikus szakot, akikből aztán nem lesz semmi. És így van ez minden tudománnyal. Az egyetem át tud adni ismereteket, de az alap intelligenciát nem emeli. Sajnos a te esetedben sem.
23/24 anonim válasza:
Csak nevetek :D nem sokan, a bekerülő 130ból 1 év mulva csak 60 lesz és így tovább. de mindegy nem foglalkozok többet ezzel, és te se keverj bele hülye filozofálásokat az időutazásba mert nem a filozofián hanem a fizikán múlik. amihez meg kevés vagy
24/24 anonim válasza:
Te viszont vágod. De azért az sokat elárul a te fizikus évfolyamod színvonaláról, hogy még a "foglyák"-ot is ly-nal írod. Nyilván őstehetség vagy,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!