L. Ron Hubbard-Önelemzés c. könyvéről Vélemények? Tapasztalatok? Érdemes kiadni érte a pénzt?
Én nem szoktam vásárolni könyveket, ha valami érdekel, kikölcsönzöm a könyvtárból. Az éves díj kevesebbe kerül, mint egy könyv ára. :D
Pláne az ilyen szcientológiához kapcsolódó könyvek, ezek bűndrágák, és értéküket már az előttem szólók jellemezték... lehúzás az egész.
Nekem szinte mindegyik könyve megvan és egyikben sem csalódtam!
Az előttem szólók gondolom semmit sem tapasztaltak a Szcientológiából, csak hallották hogy mások mit miondanak róla, akik nyilván megint másoktól hallották.
Az én barátaim is mind kritizálták és azt tanácsolták ne foglalkozzak vele, de nem hallgattam rájuk, hanem megvettem a Dianetika könyvet és elolvastam majd pedig kipróbáltam hogy tényleg működik-e és láss csodát pont az történt amit L. Ron hubbard leírt a könyvben, tehát működött és a többi könyvénél is ez volt a tapsaztalatom, legalábbis amit kipróbáltam belőlük.
Én ha olvasok valamit, akkor nem egyszerűen csak elhiszem hanem ki is próbálom hogy tényleg igaz-e a mit ír az író pláne ha alkalmazzott filozófiáról vabn szó és ha működik csak akkor mondom azt hogy kiállta a próbát és L. Ron Hubbard élettel kapcsolatos tanácsai mind kiállták a próbát legalábbis amit én kipróbáltam és az egyik az Önelemzés volt.
Mindenesetre, ha nem bízol benne és sajnálod a pénzt rá először vedd ki könyvtárból és ha tetszik és úgy látod működik vedd meg a saját példányod.
Én is így tettem régen, annyi különbséggel, hogy én először egy ismerősömtől kértem el aki rituálisan el szerette volna égetni mert azt gondolta mágia - nem tudom miután visszaadtam megtette-e. :DDDDD
Amúgy meg én is úgymond "elhagytam az egyházat" de nem tapasztaltam azt amit az előttenm szólók írtak, hogy nem lehet menekülni tőlük, meg zaklatni fognak, meg ilyenek.
Emellett pedig a pénzemet sem vették el tőlem.
Szerintem csak a nagyon gyenge jellemekkel lehet ezt megtenni és az áldozat szerepénben tetszelgő emberekkel. Ezek az emberek viszont a hétköznapi életben is eléggé "anyámasszony katonája" viselkedésűek lehetnek.
A Szcientológia nem való mindenkinek. A gyengéknek egyáltalán nem mert azok áldozatok már eleve és akármi fog történni ők áldozatok maradnak. Az igazi Szcientológusok erősek és stabilak, nem adják fel a saját gondolataikat és nem lehet őket egykönnyen befolyásolni sem az egyház sem mások által. Ha stabil vagy és tudod mit akarsz akkor nincs mitől félbned!:)
Akik pedig félnek LRH-tól vagy a Szcientológiától azok mind gyengék és befolyásolhatók, egyszóval áldozatok!
Más az egyház és más az, amit tanulhattok ezekből a könyvekből..szerintem..
Mindenki ódákat zeng a Titok-ról, olvasták, látták, de szinte mindenki alkalmazza..teljesen mindegy, hogy mi a címe, ki írta..a lényeg mindegyikben ugyanaz..fejben dől el minden! És ez igaz a párkapcsolatokra, a munkára, mindenre..ha mosolyogsz, visszamosolyognak rád..ha mufurc vagy, nézd meg, ki fog veled normálisan szóbaállni..:)
Ja..és az árak..zokszó nélkül kifizetitek a súlyos ezreket a vámpíros könyvekért...:) És..mit tanultok belőle..? :)
Szerintem vedd meg és tanulj belőle! Csak hasznos lesz! És nem kell szcientológiai könyvesboltban megvenni...az Alexandránál is megvehetitek..
A képzeletműködésed biztosan javulni fog tőle.
Hubbard nem volt egy nagy jellem, de esze az volt neki.
A jelenlegi szciben viszont lehet (van) egy ördögi faktor.
Az agykontroll-ban is. stb.
Valójában és lényegében az emberben van az ördögi faktor - önzés, gőg, hatalomvágy, kegyetlenség képében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!