Tapasztalatok, vélemények Ibanez Iceman gitárról?
tapasztalatom nincs, véleményem van :D
nem vagyok amúgy ibanezes, de ebben az árkategóriában már jókat gyártanak, meg hát olyan szép gitár :D nekem mondjuk mindig a system jut eszembe róla, de amúgy csodaszép :D
Szerintem igen :D nem értek hozzá, de láttam gitárfestők reklámjait, és pl tudod van Kirk Hammetnek az a gitárja, ezitt:
és pl egy magyar gitárfestő egy full fekete gitárból ugyanilyet tudott csinálni :D pedig azért ez sem könnyű minta
ha ott tartasz, ide kiírsz egy kérdést, valaki biztos megmondja neked, hogy melyik gitárfestőhöz érdemes menni :D vagy ha csak úgy akarod, még mielőtt megveszed a gitárt, előre beszéld le valamelyik festővel hogy hogy, és mennyiért tudná csinálni:)
na, pnont ő az :D nézd meg a munkáit, van amelyik nekem pl nem tetszik, mert nagyon ilyen graffiti hatása van, de amúgy szerintem tökjól megcsinálja
Tapasztalatom van. :D
flash gitár meg kell hagyni de az is igaz hogy nem nagyon fogsz ilyet szerezni, de ettöl függetlenül ha veszel egy fekete ICT700-ast az is ugyanilyen jo lesz XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!