Cort X5 SSS vagy Ibanez grgr121ex gitárt vegyem?
2011. nov. 20. 23:13
1/5 anonim válasza:
talán az ibanez kicsit komolyabb a kettő közül, de ennyiért használtan vehetsz egy értelmes gitárt is.
2/5 A kérdező kommentje:
Az Ibanezél a márkát fizetném csak meg ebbe az árkategóriába gyengébb minőségű alkatrészek vannak rajta. Mit értesz "értelmes" gitár alatt? Mi az ami neked értelmes? Nekem feltétel volt hogy ne legyen benne floyrose és superstrat legyen ezeknél meg jobbat nem találok ebbe az árkategóriában.
2011. nov. 21. 22:14
3/5 anonim válasza:
de pl jobb minőségű hangszedő van benne ,mint a cortban, meg szerintem ez a cort kifejezetten gusztustalan. De ez egyéni ízlés, tehát ebben nem tudok segíteni
egyébként ezt nézd meg:
Ezzel már ki mernék állni színpadra. EMG hangszedő, ez is floyd rose-os (és ezeknek az ibanezeknek már viszonylag jó minőségű floyd rose-ai vannak) +van rajta satu, ami nem árt, ha használni is akarod a floyd rose-t.
Vagy ez :
100jobb mint egy Cort
4/5 A kérdező kommentje:
Ezt az Ibanez-t nézegettem én is nem rossz. Csak ne lenne rajta az a floyd. :) Nekem nem kell bele úgy is csak kifektetném meg ha hangolni akarok gyorsan akkor csak a gond van vele. Meg a fekete olyan unalmas, gondolom a cort a színe miatt nem tetszik. Az emg viszont nagy plusz pont neki. A cort-al van valami személyes tapasztalatod? Ha igen mi?
2011. nov. 21. 23:39
5/5 anonim válasza:
konkrétan ezzel nincs:) Mondanak róla jót, hogy jó az ár érték aránya, de rosszat is, hogy jellemtelen hangja van. Amúgy ezzel nem a színe a bajom, a képen olyan a fényezése mint ha valami műanyag budideszka lenne :D de élőben lehet hogy szebb. illetve a nyakán a pozíciójelölő pontok szerintem nem szépek, de ez is egyéni ízlés :D annyira rosszul nem jársz vele, csak én pl úgy kb a 3. gitárom után jöttem rá, hogy használttal sokkal jobban lehet járni, és azóta kiegészítőkön kívül semmit nem vettem hangszerboltban:) (Max ha nem találtam használtan belőle)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!