Vintage VS6, vagy Ibanez GRG 170 DX, vagy Cort X5-ös gitár lenne a jó?
Van egy Vintage VS6-om most és fontolom, hogy lecserélem Ibanez GRG 170 DX, vagy Cort X5-re. Fazonváltás miatt gondoltam, hogy eladom, megtetszettek a superstrat-ok. A Vintage-ről azt mondják igen jó minőségű félek, hogy hasra esnék a másik kettővel minőségileg. Az Ibanezen tuti kifektetném a tremolót nem szeretem...
Cort X5 : [link]
Ibanez GRG 170 DX : [link]
Vintage : [link]
Kipróbálnám én csak nincs rá lehetőségem! :)
A vintage-ről vélemény?
Nekem az zavar benne, a testtől nagyon "eláll" a nyak, messze van, fejsúlyos, és mivel én általában ülve gitározok itt ott kényelmetlen tud lenni, illetve lehetne valamivel vastagabb a nyaka. Hangjával semmi problémám iszonyat jó hangja van csak a kényelem...
Van egy olcsó stratocaster másolatom az jobban kézre áll...
Jaa, hogy az SG-ről is mondjuk véleményt? :D azt hittem hogy olyanod van, és azt már cserélnéd le
amúgy, a három közül talán az a legjobb. Más-más stílus, de az full mahagóni, meg ragasztott nyakú, nem hallottam még élőben, de biztos vagyok benne, hogy jobb hangja van mint egy cortnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!