Óbudai Egyetem, Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karról vélemények, tapasztalatok?
Tudom, most volt hasonló kérdés a Pannon egyetemről, pont az ichletett meg. :)
A környezetmérnök szakot céloztam meg.
olvasd amit a pannonra írtam :D
-.-
Pannon Egyetemre való írások alapján:
Egy nem túl nagy - kb. átlagos vagy az alatti - képességekkel rendelkező lány vagyok, aki azonban érdeklődő, nyitott főleg a reál dolgok iránt, és aki a szorgalmával ellensúlyozni tudja a gyengébb képességeit. Szorgalom bevetésével erős átlagossá válhatok, sőt, néha egy-egy területen átlag fölé.
Éppen fentiek miatt nem hinném, hogy a BME nekem való lenne - úgy gondolom, oda nem elég csupán a szorgalom. Viszont egy lazább egyetemre, bízom benne, elég. Csak nagy s*gg kell, amin ülök pár órát, míg megértem az anyagot. Mert képes vagyok megérteni, csak nem elég gyorsan ahhoz, hogy a BME-re menjek.
Viszont nem akarok ekkora érdeklődéssel és szorgalommal csupán OKJ-s képzésre menni. Igen, ott is van rangosabb és jobb, sőt, B-tervnek már van is asszem egy jelöltem...
De meg szeretném próbálni az egyetemet.
Ennek fényében?
Inkább olyanok írjatok kérlek, akiknek kifejezetten az OE-vel kapcsolatban vannak tapasztalataik, akár ismerősökön keresztül.
OE-RKK konkrétan diploma gyár. Tudást nem fogsz semmit kapni, diplomát igen.
A légkör kellemes, a környék és közlekedés is jó.
Jó, de akkor hova?
Bizonyos okokból vidékre nem mehetek. Nem szeretném firtatni, miért. Nem és kész. Amúgy valószínű ott is kb. OE-RKK szintűek a környezetmérnöki szakok.
A BME-ről pedig kibuknék, ez tény...
Nem értem mi ez a diplomagyáras hülyeség......
Én ott fogok most végezni, simán találtam munkát, JÓ munkát, szinte minden ismerősöm a szakmában dolgozik, aki tényleg akart is.
Aki nem ismeri a szakot és a lehetőségeket ezzel a végzettséggel, az mit pofázik bele??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!