Óbudai Egyetem, Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karról vélemények, tapasztalatok?
Tudom, most volt hasonló kérdés a Pannon egyetemről, pont az ichletett meg. :)
A környezetmérnök szakot céloztam meg.
Én a "szomszéd" vagyok. A Kandóról. Ismerek egy csomó (több tucat = ~50) RKK-ra járó egyént és végzetteket is. Épp most jöttem egyik nagy cimborámtól, aki mint környezetmérnök végzett ott.
Íráj msn/skype címet és szívesen elmondom a véleményemet!
ui.: 2
én is fogok negatív dolgokat mondani sok pozitívum mellett, de ez minden helyre igaz, ha véleményt formálok.
e-mail is jó? gmail-es?
akkor szeretszagynem kukac gmail pont com
és előre is nagyon köszönöm
Na, bejelöltem a BME-VBK biomérnököt is harmadik helyre. Hozzam majd előbbre?
Állítólag ha első év végére nincs meg a 30 kredit, akkor kirúgnak. Ez ijesztően hangzik egy ilyen halálnehéz egyetem esetén. :'(
Köszönöm!
Közben nagy sajnálatomra ide járok már.
Háát... Csepegtetik a tanárok, hogy régen erősebb volt.
De ma már... nem tudom, mit ér ez az iskola.
Igazából matekból, ha nem jó gyakorlatvezetőnél vagy vagypedig nincs szerencséd, akkor lehet bukni, közgázból is szoktak szívatni.
De ezeket leszámítva nagyon könnyű. Én meglepődtem, mennyire keveset kell tanulni.
A szakunkat nem veszik komolyan a tanárok, egy-kettőt leszámítva.
Szigorlatról nem tudok. Bioszból és fizikából vizsgázunk két félév anyagából, de nem hangzott el a szigorlat szó, matekból eltörölték.
Nem tudom, minket hol fognak komolyan venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!