Óbudai Egyetem, Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karról vélemények, tapasztalatok?
Tudom, most volt hasonló kérdés a Pannon egyetemről, pont az ichletett meg. :)
A környezetmérnök szakot céloztam meg.
Én vagyok, akivel leveleztél, a Kandós srác.
Viszont mindjárt itt az OE napok (ez valami új)
Na és persze a KIN Kupa!!! :-)
Apropó... lehet, hogy azóta sikerült párszor elmennünk egymás mellett a suliban :-D
Ha a matekkal gubanc van tudom ajánlani Kiss Lászlót- nagyon jó fej, és jól magyaráz. Szintén gyakorlaton volt anno Baranyi István- számtechet tanít még mellette, ő is jó. Nem tudom Zoller Vilmos ott van-e még a karon, ő elméletet tanított, de nagyon nem ajánlanám- bár én egy óráját se hagytam volna ki.
A közgazdaságtan régen is szívatós volt- és muszáj időben letenni a vizsgát a kreditrendszer miatt, mert erre épül a többi gazdasági tárgy.
Egyébként furcsának találom, hogy a régebben végzettek szinte nem is szólnak a fórumhoz (vagy épp angliában sikálnak...) mindenesetre akik most odajárnak és azt írják hogy könnyű, alig van vizsga, szigorlatról pedig nem is hallottak még hírből se... hát, ez nagyon furcsa. ez olyan "híg leves" szerű...na nem mintha ma annyira a minőség előtérbe lenne helyezve, -bármiről is legyen szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!