Hogy lehetnek ilyen tanárok? Most akkor ki is tanít kit? Nem értem!
6.-os vagyok (Ált.Iskola) és az egyik tanárunk azt mondja hogy: Ő hisz supermenben és tudja ,hogyha sokáig fenttartja a kezét akkor repülni fog és ma is 15 percig felfelé tartotta a kezét és nem sikerült és azt mondta azért mert zavartuk és nem tudott koncentrálni!
Az osztályfőnökönk azt mondta tegnap hogy: hétvégén nálla voltak az UFOK és elvitték meg ilyenek!
A másik suliba meg azt hiszi a tanár hogy szellem meg ilynek!
És nem viccelnek komolyan gondolják!És ők tanítanak minket?Nem lehet ellene tenni semmit?
(Ja és nem kitalálció halál komoly)
Ha egy tanár alkalmatlan, akkor az igazgatónak lehet szólni. Nálunk volt olyan tanár, akinél a diákok szóltak, hogy alkalmatlan a tanításra, és nemsokára el is küldték.
Kár, hogy az ilyenek tanári diplomát kapnak.
Ez már nem hülyésketés mikor benyitunk a terembe és látjuk hogy a tanár áll az ablakba feltett kézzel!Ésnem evszi észre hogy bent vagyunk aztán bekopokunk és azt mondja igen gyertek be most probáltam repülni mert megkaptam a jelet
Borzalmas
az igazgatónak hiába szólunk
van olyan tanár aki iszik minde óra alól 6.órában már részeg borzalmas most megyünk át másik suliba :S
Vannak jó tanárok de 3 tanár bolond nem értem hogy taníthatnak!
hol van ez? privát emailban is megírhatod :)
egyébként örülj, mert ha sokáig játsza a szuperment, akkor egyszer csak kiugrik az ablkon, és volt tanár, nincs tanár :D
Szegeden!
Békéscsabán meg a tanár azt hiszi láthatatlan tud lenne meg ha sokáig koncentrál leesik a váza meg ilyenek.
Szerintem borzalmas.
Meg már idegesitő 4 év után mert még az elején jajj de vicces de mostmár hát puff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!