Mit szólsz ahhoz, hogy tudósok egy termit nevű robbanóanyagot találtak a 911 romjaiból vett mintákon?
A Koppenhágai Egyetem professzora Niels Harrit, a nano-kémia szakértője nano-termitet talált a WTC romjai között.
Egy interjú vele a témában:
http://www.youtube.com/watch?v=8_tf25lx_3o
Ez a hír 2009 áprilisi. Feltenném a költői kérdést, ki hallott róla? Esetleg a 10 éves megemlékezés évfordulója alkalmából? Neeem? Hát biztos becsuktátok a fületek vagy nem figyeltetek...
"Acélmagvas lövedék robbanás és hő nélkül is áthatol elég vastag vaslemezen!"
Át. Épp ezért fejlesztették ki a kompozit páncélzatot ami nagyjából már hasonló egy betonágyban lévő acélpillérhez.
És kitalálod mit fejlesztettek ki ezután?
Inkább elárulom:
A kompozit páncélzaton áthatoló lövedéket.
Ezért vált szükségessé a robbanókazettás ún. reaktív páncélzat kifejlesztése. És akkor lassan el is értünk oda ahová akartunk, mérnökök meg vegyészek nélkül, hogy a pillér robbantható volt.
Másrészt efelől szerintem eme önmagukat mérnöknek és vegyésznek valló egyedeken kívül senkinek nem is volt kétsége.
"Az a baj hogy én több évtizede bizonyítom a kémiai hozzáértésemet"
Az lényegesen nagyobb baj, hogy most csak a hozzá nem értésed sikerült, amit ez a mondat is igazol:
"Honnan veszed hogy a lövedékben vasoxid + Al keverék van és nem más?"
Mint vegyésztől kérdem: Szerinted mi a rák van egy kommutatív töltetben? Nátrium-klorid és kálium-permanganát?
Aszongya honnan veszem... xD
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:27
Én vagyok ismét. Akármi is történt (ugyan szerintem nem az arabok "érdeme"), szörnyű, amit Amerika csinált utána. Minek képzeli magát, hogy más kultúrát tönkretesz, terrorizál az olajért? Szégyen... a nagy "demokratikus, emberbarát liberalizmust favorizáló" ország pfuj.
Ha már termit, és megolvadt acél, ezt a képet belinkelném:
Olvadt acél folyik ki a déli épületből, ez még a ledőlés előtti.
Ugye azt már megbeszéltük(előző 911-es kérdésnél), hogy a kerozin okozta tűz nem tudja megolvasztani az acélt. (Az, hogy meg tudja-e gyengíteni, az most más téma.)
Tehát mégis mitől olvadhatott meg az acél?
Erre a termit amit találtak tökéletes válasz, nemde?
Dantesnek üzenném, hogy olvassa el a tudományos cikket amit belinkeltem. Nem hiszem, hogy 9 tudós a nevét adná egy "nevetséges összeesküvés-elmélethez"...
"Tehát mégis mitől olvadhatott meg az acél?"
Termittől. Keresem is azt a videót ahol azok a személyek nyilatkoznak akik a tölteteket elhelyezték, mert még bemagyarázzák itt nekünk, hogy nem is volt robbantás.
Termit tölteteket fúrtak be, és mikor rákérdeztek:
Ugye ez gyakorlat?
Azt a választ kapták nem, ezek valódi töltetek. De gondolom vegyész és statikus barátunk még nekik sem fog hinni.
Több szakértő adott már értelmes választ a termittel kapcsolatban. Nem értem a hozzá nem értők miért kötözködnek apróságokon. Nem ez volt a kérdező kérdése.
1. Lehet, hogy nem 4000 fokon ég de 3000 fok fölött, ez biztos.
2. A tüzérségi kumulatív lövedék így néz ki: [link]
Elöl üreges, fenékgyújtóval. Nem a csúcsban van a gyújtó.
Ezek mind lényegtelen dolgok a témához, csak szócséplésre jók.
Azért mert egyesek a műszaki ismeretek hiányában kétségbe vonják a lehetséges-e kivitelezni. Ezeknek a meggyőzése miatt ment félre az egész.
Vissza a témához: ma már mindenki tudja, a képeket könnyű manipulálni. Filmet összevágni, hogy egészen mást jelentsenek. A média szenzációvadászata.
Ahogy mondják: mindegy milyen áron, csak címplapra kerülni. Mindegy, hogy később megcáfolják,lényeg hogy egyszer odafigyeltek a hírkeltőre.
De akkor hol voltak ezek a tudósok? Kissé olyan ennyi idő után mesélni, mint az aztékok építkezéséről előadást tartani.
Nos, ezért van az emberek bizalmatlansága...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!