Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Debrecenben meddig fog tartani...

Debrecenben meddig fog tartani ez a bődületes szmog?

Figyelt kérdés

Már rosszul vagyok tőle, hogy kimossa az ember a kabátot, sálat, stb., és mire beér a munkahelyre, olyan szaga lesz mindennek, mintha 0-24-ben a lakásban dohányoznék.

Eddig biciklivel jártam, azt megértem, 20 percig a Faraktár-Vámospércsen felfelé gyilkos, de ma direkt busszal mentem, mondom már nem teszem ki magam ennek a vacaknak, de hát még ígyis.

Tényleg nem picsogni akarok ezen, de már nagyon zavaró, főleg hogy amúgy szeretek biciklizni, sétálni, soha nem vettem volna buszbérletet, de sajnos tegnap már erre is sor került.

tegnapelőtt 07:59
 1/6 A kérdező kommentje:
Kezemet is, jó, amúgyis megmosnám ahogy beérek, de hát olyan szaga mint egy dohányos kezének ahogy rámegy a füst 😅 2022 óta itt élek de ilyet még nem tapasztaltam.
tegnapelőtt 08:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha jön egy kis szellő és kifújja a városból. De ha a forgalom nem csökken, hamar újratermelődik egy szélcsendes időben.
tegnapelőtt 10:23
 3/6 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Hát nem tudom Debrecenben milyen, mert Budapesten élek, de szmog az sok városunkban van. Nézz ki jobb útvonalakat, ahol jó lesz biciklizni.

szmogtérkép időkép

[link]

Valós idejű levegőminőség térkép

[link]

tegnapelőtt 10:24
 4/6 anonim ***** válasza:

"Debrecenben meddig fog tartani ez a bődületes szmog?"

[link]

Amíg a felső térképen levő M betű az országunk közelében helyezkedik el, a frontok pedig messze járnak, addig biztos. Szóval a következő napokban ne számíts változásra.

tegnapelőtt 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom.

Én is debreceni vagyok, de ritka szép hideg és napos időket élünk - szerintem.

tegnap 08:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Napos és szmogos amúgy nem zárja ki egymást.
tegnap 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!