Miből gyártotta az emberiség a legtöbbet?
Nem válaszoltál!
És ez az igen hány betű?
4 ahogy leírtad? De nálam is megjelent. Akkor 8? Ha más is megnézi akkor 12? Ahogy ment szerverről szerverre 14876?
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-26 00:13
Látom jól látod.
"Igazából a kérdést nem értem. Igen 4 betű és?"
Nehéz a felfogásod!
Te leírtad az igent a saját gépeden, az 4 betű. Én megnéztem és megjelent az én gépemen az plusz 4, az már 8. Láp pál is megnézte:+4, az már 12.
De úgy is számolhatod, hogy leírtad: az 4. Elküldte a géped az internetszolgáltatódnak +4, az továbbküldte a gyakorikerdesek.hu-nak, az, az adatátviteli szerverenként +4, azaz sokszor négy. A gyk.hu elküldte láp pál és az én internet szolgáltatómnak is. Az minden továbbküldésnél +4 (mivel több szerveren keresztül történik sokszor +4). A szolgáltatók megküldik a mi gépeinkre: +4-4
Akkor a te igenedet hány betűnek számolod?
Ha ennyire lazák a szabályok akkor a képpontok száma felülmúlja a betűkét.
Pl az eredet című filmre kiszámoltam 2:28:07 hosszú film 1980x800 felbontásban 24 kép/sec, az több mint 327 milliárd képpont, és ez csak egy film, egyszer levetítve.
A fényképeim darabonként 3-5 millió képpontot tartalmaznak.
Mivel a monitoron a betűk képpontokból állnak, és 1 betű a monitoromon 50-60 péppont, az előny egyre növekszik minden betű leütésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!