Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miből gyártotta az emberiség...

Miből gyártotta az emberiség a legtöbbet?

Figyelt kérdés
Papírból, nejlonzacskóból, autóból..stb?
2011. szept. 21. 19:38
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
41%

"Hát cigarettából is azért van rendesen és az már előbb volt mint számítógép vagy mobil."

Te most tényleg nem érted? A cigarettásdobozban van 19-20 db cigaretta egy mobilban van 40-50 millió tranzisztor.

Ha egy nap készülne világon 30 milliárd darab cigaretta, az akkor sem sok ahhoz képest, hogy ennél több tanzisztor van 100 darab processzorban. Ennél biztos több processor készül. Ha a cigaretta 1000 éve létezne, akkor se tudná behozni ezt a mennyiségi lemaradást.

2011. szept. 24. 11:34
 22/54 A kérdező kommentje:
Én tudom, hogy egyben több millió van, de ez még így is kevés! És azért cigaretta jóval előbb volt és azt szinte mindenhol elterjed míg azért mobil azért nem mindenhol van.
2011. szept. 24. 19:19
 23/54 A kérdező kommentje:
De például ott vannak a betűk! Azt is az emberek "gyártják" és szerintem ez lehet a nyerő megoldás.
2011. szept. 24. 19:26
 24/54 anonim ***** válasza:
28%
kedves kérdező...te most vitatkozni akarsz a válaszolókkal,vagy meghallgatni a véleményüket?mert ezzel nemvagyok tisztában
2011. szept. 24. 21:42
 25/54 A kérdező kommentje:
Nem vitatkozni akarok. Csak amit gondolok azt leírom. Például sztem betűből "gyártotta" az emberiség a legtöbbet én azt hiszem.
2011. szept. 24. 21:48
 26/54 anonim ***** válasza:
40%
A betű mióta tárgy?
2011. szept. 25. 11:54
 27/54 anonim ***** válasza:
63%

" És azért cigaretta jóval előbb volt és azt szinte mindenhol elterjed míg azért mobil azért nem mindenhol van.

"

Akkor kalapács! Az még előbb volt! Erősen sántít a logikád (ha lehet ilyenedről beszélni)

Szerinted melyik országban van cigaretta, de nincs mobil? Mobilt még a berber tevepásztorok is használnak!

Mér jössz te a mobillal? Tranzisztorról volt szó!!!

Ha a betű belefér a "tárgy" kategóriába, akkor a széndioxid molekula is!

2011. szept. 25. 12:02
 28/54 A kérdező kommentje:
Hát az CO2 az egy elem a betű pedig nem! A betüket nem a természet alkotta hanem az emberek. Igaz nem éppen tárgy, de attól még az emberek alkották.
2011. szept. 25. 12:51
 29/54 A kérdező kommentje:
És elfelejtettem kiírni azt, hogy nem csak tárgyakra gondoltam, de olyan dolgokra is amit az ember alkotott. Olyan ami a természetben nincs.
2011. szept. 25. 12:58
 30/54 anonim ***** válasza:
69%

Most akkor mire pontosan,és hogyan????A kérdező kommentje:

Jó most én tárgyakra értem a kérdést.

2011. szept. 25. 13:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!