Miből gyártotta az emberiség a legtöbbet?
Figyelt kérdés
Papírból, nejlonzacskóból, autóból..stb?2011. szept. 21. 19:38
11/54 anonim válasza:
hogy legyen értelmes válasz is...szerintem a legfőbb használati dolgok:táplálkozáshoz,tisztálkodáshoz.Ilyen,hogy kenyér,törölköző,szappan,szivacs...(az én elképzelésem szerint)
15/54 anonim válasza:
Műanyag/papír kávéspohár; a cigaretta, gyufa tényleg esélyesek; papír úgy általában nagyon esélyes, bár az nem tárgy; csavar, anya, alátét; fémhuzal; műanyag flakon; söröskupak; stb.
16/54 anonim válasza:
Akár mi is az,ős kor óta kell,hogy legyen.Mert a műanyag flakon,nincs 20 éves,Talán a szeg,már volt kr,előtt is.
17/54 anonim válasza:
Nem csodálkoznék, ha több eldobható műa. kávéspoharat gyártottak volna az elmúlt 50 évben, mint szeget Krisztus óta. :DD
19/54 anonim válasza:
"cigaretta, gyufa tényleg esélyesek"
Ezek esélytelenek.
Vegyül pl. a tranzisztort. Csak az én számítógépemben több százmillió van belőle.
Ha belegondolok mennyi telefon, laptop, PC stb. van, amelynek mindegyikében sok millió tranzisztor van, akkor az összesen több trilliós mennyiség lehet a világon.
20/54 A kérdező kommentje:
Hát cigarettából is azért van rendesen és az már előbb volt mint számítógép vagy mobil.
2011. szept. 23. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!