Kit tud vakon,10 ujjas gépírással írni közülünk?
Figyelt kérdés
Tehát rendesen, hogy nem nézel oda!
Kb. a százalékos arányra leszek kíváncsi :)
És ha nem titok, kort és nemet is írhattok!
2009. ápr. 9. 08:08
31/52 A kérdező kommentje:
:D Köszi!
Várom a továbbiakat!
2009. ápr. 10. 17:18
32/52 anonim válasza:
Szia!
Én is tudok gépírni és 22 lány vagyok.
Suliban tanultam két évig :-) és nagyon utáltam de utólag örülök h megtaníttatták velem, hasznos dolog. :-)
33/52 anonim válasza:
Tudok 10 ujjast, még mindig ezt tanítják, de jobb úgy ahogy megszoktam. F/17
34/52 anonim válasza:
Sose tanították, így magamtól tanultam meg. Túl sokat ülök itt a gépnél, így jól jön. Végül is lehet, hogy nem a legszabályosabban sikerült, mert a könyv felénél meguntam, de azért hasznos ez így is, nagyon is. :)
35/52 anonim válasza:
Én is tudok, az iskolám megköveteli
36/52 anonim válasza:
Szia, én nem tudok, pedig idén tanultam meg gépírni. Mégsem megy, bukásra állok.15/L
37/52 anonim válasza:
Én is tudok így írni, a suliban tanították nekünk is asszem tavaly, vagy tavaly előtt.. 17 F
38/52 anonim válasza:
Én tudok, de nem szabályos, tanított gépírással, hanem megszokásból... 13/F
39/52 anonim válasza:
És akkor a legrosszabb, mikor más billentyűhöz kerülsz, mint amit megszoktál. Pl kisebb a backspace, vagy az enter, vagy hiányzik az "í", vagy nem a 8-asnál van a "("
Szóval szerintem akik ezt nem tanulták, azok a sajátjukhoz vannak hozzászokva, és a másikkal nehezebben boldogulnak. Talán.
40/52 anonim válasza:
Én sem tudok.De már rajta vagyok az ügyön és egész jól haladok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!