A gondolatok tényleg mérhetőek?
Ha a filmre gondolsz,akkor ha fogalmazhatok így próbálom atomjaira bontani.
Kezdetnek a filmben szereplő összes ember munkásságának elkezdtem utánajárni,és jelenleg is azt csinálom.
Szinte minden mondatot többször meghallgatok,kis füzetbe jegyzetelem,és erre a kérdésre gondoltam itt kapok a leggyorsabban választ,hogy igaz-e:)
Ha érdekel ez a téma,1-2-3 hét múlva ide leírok neked minden észrevételt amit találtam,maximum nem nézed meg:)
Mérhetőek, bár nem árt előtte hitelesíteni.
Mindenkinek egy kicsit más az agya, be kell kalibrálni a műszereket előtte.
Viszont így tizedmásodpercekkel előtte meg lehet mondani, hogy mit fogsz csinálni. Egy robot még azt is meg tudja csinálni, hogy mindig előtted mozog (van ilyen játék, de egy élő ember nagyon ritkán érzi meg, hogy merre akarsz mozdulni).
Mondjuk ha jobbra akarod mozdítani a kezed, akkor megelőz, és előbb viszi a saját kezét, mint te. Ha balra, úgyszintén.
De konkrétan a kérdésedre: vannak az ún. tükörneuronok az agyban. Ezek arra valók, hogy elképzeljük, hogy másvalaki hogyan mozogna. Ezek is mérhetőek.
A Titok c. film lejegyzeteleserol: en egyszeruen rakerestem a neten a felirat-file-ra, es kinyomtattam. :D
28 oldal 12-es betuvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!