Volt egy tudós aki egész életét a növények és a gondolatok erejének kutatásával foglalkozott. Így gondolatra induló gépeket tervezett. Mi a neve a tudósnak?
Sajnos én sem tudom, ki volt az illető, de biztos nem véletlenül foglalkozott a témával. Felteszem tapasztalt valami furcsa jelenséget, és megpróbált a végére járni. Szerintem ez lenne egy tudós dolga. Hogy marhaság lenne?...
- Világhírű tudós volt az, aki kijelentette, hogy levegőnél nehezebb tárgy soha nem fog repülni...
- Egy másik egy fiatal érdeklődő azon kérdésére, hogy érdemes-e fizikával foglalkozni, azt felelte, hogy nem, már minden készen, van, csak a fénnyel kapcsolatban kell néhány apróságot tisztázni. Aztán jött Einstein, és a fizika épülete összedőlt...
- A számítógépek hajnalán azt jósolta egy hozzáértő, hogy a világon 5 számítógépet fognak eladni, és 64kB memória mindenkinek elég lesz...
És lehetne még sorolni a marhaságokat. Szóval csak csínján az ismeretlen dolgok minősítésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!