Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mekkora lehet isten valószínűs...

Mekkora lehet isten valószínűsége?

Figyelt kérdés
hallottam egyszer ezt hogy isten valószínűsége. matematikailag köbö mennyi lehet? tudom hogy nagy kérdés de kíváncsi vagyok
2011. júl. 17. 17:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
te is az a típusú ember vagy aki azt hiszi hogy mindent ki lehet számolni. elmondok egy titkot: ha nem áll rendelkezésre elég adat, akkor nem lehet kiszámolni, még csak megközelíteni se semmit.
2011. júl. 17. 17:49
 2/16 anonim ***** válasza:
42
2011. júl. 17. 17:50
 3/16 anonim ***** válasza:
erre mégis milyen választ vársz?
2011. júl. 17. 17:52
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

1:1 hez az esélye. :)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. júl. 17. 17:58
 5/16 anonim ***** válasza:

LastOne.Left kérdezhetek tőled pár kérdést a vallásról?

bocs az offért kérdező

2011. júl. 17. 18:14
 6/16 anonim ***** válasza:
Majd ha meg lesz minden adat akkor majd kitudjuk számolni
2011. júl. 17. 18:19
 7/16 anonim ***** válasza:

A 42 jó válasz! ;-)

Egyébként meg, mint minden kétesélyes dolog, ez is 50%

Vagy létezik, vagy nem!

2011. júl. 17. 18:19
 8/16 anonim válasza:
59%
Valószínűleg nem léteznek Istenek. A legvalószínűbb, hogy véletlenül keletkezett az Univerzum. Ha valaki Istennel magyarázza az Univerzum létrejöttét, akkor meg kell magyarázza Isten hogyan jött létre, aki nyilván bonyolultabb szerkezet kell legyen az egész Univerzumnál, ha már ő hozta létre. Ezért a véletlen a legvalószínűbb magyarázat. Minden véletlen. A részecskék véletlenül pattognak ide-oda, és persze minden részecskékből áll, te is és az agyad is amivel gondolatokat hozol létre, bár azok nem léteznek. Az ember olyan mint egy számítógép, létrejön egy időpillanatban, éli életét mint egy gép és egyszer leáll egy pillanatban és nem működik tovább. Persze azok a részecskék amikből áll a gép, nem tűnik el, csak szétszóródva helyezkedik el a későbbiekben, pld egy másik csillagban, vagy az esőcseppben ami leesik a földre. Akár a felhő is lehet egy életforma, hiszen részecskékből áll, akár egy felhő is megkérdezheti ki hozta őt létre. Hiszen tudod a választ.
2011. júl. 17. 18:41
 9/16 anonim ***** válasza:

Én is a 42-vel értek egyet.

Kivéve, ha hozzá adjuk, hogy (és most vietnámiul folytatom) những gì để nấu ăn thịt nấu với ít muối người bán da thú người bán da thú.

2011. júl. 17. 18:56
 10/16 anonim ***** válasza:

A valószínűségi becsléshez ismert tények szükségesek.

A témában vannak ilyenek? Én nem igazán hallottam még egyről sem.

2011. júl. 17. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!