Ha az ember nagyon fáradt a nap végére, miért fáj a bőre?
Figyelt kérdés
Sokszor megfigyeltem már, hogy szó szerint fáj a bőröm, ha hozzáérek, vagy végigsimítom.2009. ápr. 1. 10:53
1/3 anonim válasza:
Nekem nem fáj, tehát nem általános igazságról van szó. Talán csak érzékeny, és a sokféle a bőrödet ért hatástól fáj, vagy valamilyen allergia.
2/3 anonim válasza:
nEM TUDOM MIÉRT, CSAK MEG AKAROM ERŐSÍTENI, HOGY EZ SOKAKNÁL JELENTKEZIK.
Nem allergia, nem bőrbaj, simán fáradtság.
3/3 anonim válasza:
Nálam is van hasonló, csak komplexebben jelentkezik. Olyan érzésem van, mintha egy kemény megfázás akarna leteríteni a lábamról. Fáj a bőröm, betompul a fejem, égnek a szemeim, ráz a hideg. Tök, mintha lázas lennék. És reggelre teljesen eltűnik minden.
Magyarázatot nem tudok rá adni, csak találgatni tudnék, ami nem szerencsés. Várom én is, hátha valaki elmondja nekünk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!