Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Lehetővé tehető az idóutazás...

Lehetővé tehető az idóutazás bármiféleképpen?

Figyelt kérdés
értelmes válaszokat kérek, lehet h furán hangzik a kérdés, de annyira nem hülyeség
2011. júl. 7. 22:52
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
2011-07-07: a mai es akkori tudasommal ebredek fel. a kovetkezok fognak tortenni: felhivom Mikit es meghozatom vele a Could it be B12? konyvet. Feliratok Jozsival 3x6 doboz milgammat es elviszem apamnak, Nene ferjenek es csempeszi Kpapanak. Edesanyam nem adja el a szolot, nem pakolja ki a koszegi lakast. Sok idot toltunk egyutt. Lemegyunk szuretelni Gyongyihez. A masodik cervantes turnusra nem megyek el, utazunk egyet Mo-on. Minden penzt beleteszem a GMCR-ba. Felkeressuk Kovacs Jozsefet a rak megelozese miatt. Beperelem a pszichiatriat nagyapam halala miatt. Elmegyek B12 vertesztre Mo-on. Amikor visszajovok, elmegyek spectracellhez es elkezdem adagolni a B12-t. Kirandulasokat szervezunk hetvegente a kornyezo varosokba es be a citybe. Hazamegyek Jozsi szulinapjara. Visszajovok es elmegyek Dominikara a terv szerint. Kitesurfingelek es spanyolul tanulok. 2012 tavaszan lemegyek Buenos Airesbe tangozni es spanyolt tanulni. Edesanyam lejon a szulinapjara a Mikivel. Majusban elmegyunk egy alaskai cruise-ra. A nyarra hazamegyunk es vegigfesztivalozzuk. 2012 oszen bejarjuk amerikat, megcsinaljuk az allampolgarsagit. 2013 tavaszan bejarjuk del-amerikat George-dzsal. Eladjuk a hazat es hazakoltozunk. Marcius 25.-en veszek ki penzt es atvaltom forintra. A nyaron bevasarolunk ingatlanbol es eskuvo.
2017. júl. 6. 21:38
 62/70 anonim ***** válasza:
2011-07-07 - ez egy csutortoki nap - a Josika utcaban ebredek fel Edesanyammal. Meg elottem all az eletem. Spanyolul tanulok a Cervantesnel, idot toltok a csaladdal es Jozsival. Ennek be kell kovetkeznie holnapra.
2017. aug. 16. 21:13
 63/70 anonim ***** válasza:
07-08-2011 - holnap a Josika utcaban ebredek fel ezen a napon. Ez muszaj, hogy megtortenjen.
2017. aug. 17. 22:00
 64/70 anonim ***** válasza:
Holnapra a Josika utcaban kell felebrednem azon a napon, amikor ez posztolva lett. Muszaj visszamenni, nincsen mas megoldas. En tudom azt, hogy a gyogyszerek hatasara mi zajlik az emberi elmeben. Szornyu paranoia. Mennunk kell visszafele, nincsen mas megoldas. Holnap ott ebredek fel a Josika utcaban, mert csak ez az egy megoldas van.
2017. aug. 18. 01:31
 65/70 anonim ***** válasza:
2011-07-07 - erre a napra akarok felebredni. Innen meg jo lehet az eletem, nincsen nagy problema. Vissza kell mennunk, nincsen mas lehetoseg. Ma este alszom egyet es holnapra mar ott is vagyunk. Ezzel megmentjuk a csaladom eletet, foleg az enyemet. Menjunk, menjunk, menjunk. NIncsen mas lehetoseg.
2017. aug. 19. 01:40
 66/70 anonim ***** válasza:
Mennunk kell, nincsen mese
2017. szept. 6. 13:59
 67/70 anonim ***** válasza:
2011 Julius 7 lenne a megfelelo idopont. Csak menjunk mar vissza.
2017. szept. 29. 13:35
 68/70 anonim ***** válasza:
Vissza kell menni arra a napra, amikor ezt posztoltad. Innen meg jo lehet az eletem. Vissza kell menni az idoben, nincsen mese. 2011 julius 7 - Budapesten ebredunk a Josika utcaban es innen meg jo lehet az eletunk. Beleteszek minden penzt a GMCR-ba es innen meg jo lehet nagyon az eletunk.
2017. okt. 7. 21:34
 69/70 anonim ***** válasza:
2011 Julius 7 - erre a napra kell visszamenni. Nincsen mas lehetoseg. Arra a napra kell felebrednunk a Josika utcaban. Meg minden rendben van az eletemben.
2017. okt. 11. 13:27
 70/70 anonim ***** válasza:
Elerkezett az ido!!! Holnap a Josika utcaban kell ebrednem Junius 27.-en. Egy kicsit meglepodom, de boldog vagyok. Bozsi neni elozo nap halt meg. Igy nem kell a halottaibol visszahozni. Irok egy kedves e-mailt Romannak es elmegyek hozza Becsbe. Irok Zsedely Timinek, hogy kiveszem a lakasat arra, amire Edesanyam jon. Beleteszem az osszes penzunket a GMCR-ba, ezzel vagyok elfoglalva. Elmegyek a Cervantesbe masnap megcsinalni a vizsgamat es beiratkozom. Aztan lemegyek Szhelyre es utana meglatogatom Romant. Elkerem tole a sisakot es megveszem a felszerelest. Ez less a legjobb: 2011 junius 27. Aztan szept 20-an eladom a GMCR-t es bitcoint veszek nov 21-en $2.41-ert.
2017. nov. 8. 18:53
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!