Hány előző életem volt? Hová, kihez fordulhatok?
"Csak akkor volt ha hiszel a lélekvándorlásban"
Ebbe kicsit belekötnék. Tehát ha én nem hiszek a lélekvándorlásban (már pedig nem), akkor nem volt elöző életem. De ha én holnaptól el kezdek hinni benne, akkor lesz elöző életem? :)
Az életben nem fogod megtudni, hogy mi vagy ki voltál előző életedben. A születésedig lehet vissza vezetnek, de egyet ne felejts el: az agy csak azokat az információkat tárolja, amik az életben maradásodhoz szükségesek.
Ami információk megmaradnak a DNS útján, azokat hívjuk ösztönnek. Nincs konkrét élmény rögzülés benne, hogy most pl az előző életedben emberként egy mamut rá lépet a fejedre.
Ha meg elmész egy ilyen nőhöz vagy féfrihoz aki állítólag megtudja mondani, hogy előző életben ki vagy mi voltál, az csak azt mondja amit hallani akarsz.
Olvasd el ezt:
Dr. Bruce Goldberg:Előző életek, jövendő életek (könyv)
Édesvíz Kiadó 1990
Ezueket csak a neten találtam:
Hipnózissal foglaslkozó pszichológus csinálhat ilyen "regressziót" de szerintem személyes ajánlás nélkül ne menj sehova, mert kárt csinálhat egy sarlatán, ha belédpiszkál. Ezotériával foglalkozó pszichológus ismerőst keress! Esetleg vmi ezoterikus oldalon érdeklődj! De a hipnózis nem veszélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!