Milyen "hibákat" tudtok említeni a "Vissza a jövőbe" c. trilógiából?
A "hibákat" értsétek úgy, mint következetlenségeket. Az más kérdés tehát h az időutazás működik-e és így működik-e a valóságban; most csak a film szempontjából kérdezem. A film szerint a jövő nincs elrendelve, és bárki aki előre vagy visszautazik az időben, találkozhat az akkori önmagával. Ha megváltoztatjuk a múltat, akkor egy párhuzamos világba térünk át.
Én személy szerint az alábbiakat találtam:
- Marty McFly nem találkozott önmagával az alternatív 1985-ben, vagyis ahol Biff uralja az egész várost. Szerintem kellett volna, vagy tévedek? Egyedül csak ő csodálkozott, hogy hova került, az alternatív anyja és az alternatív Biff ismerték őt. Ugyanígy a dokinak is találkoznia kellett volna az alternatív önmagával. Szerintem.
- Amikor az öreg Biff ellopta az időgépet, hogy visszamenjen a múltba, és megváltoztassa azt azáltal h odaadja a sport armanach-ot a fiatal énjének, hogyhogy mégis az eredeti jövőbe hozta vissza az időgépet, és nem az alternatív, Biff által uralt jövőbe?
Egyelőre ennyi jutott eszembe, kíváncsi vagyok, hogy ti miket vettetek észre. :)
Ha jól emlékszem (már rég láttam a sorozatot), az alternatív 85ben Biff amikor meglátta marty-t a házukban, csodálkozott, hogy mit keres ott, miért nem a "nemtudom hol" van. :D Valami távoli suliba járt, vagy le volt csukva, vagy valami ilyesmi.
Az alternatív doki meg már gyógyintézetben volt az alternatív 85ben.
Eszembe jutott még egy! Bár nem emlékszem már pontosan, régen láttam utoljára...
A jövőben Marty kap egy faxot, amiben kirúgják. A csaj visszahozza a faxot a múltba. Azt hiszem a 3. rész végén elkerülik a balesetet, így Martyt nem rúgják ki a jövőben. A papír pár másodperccel később kifehéredik - a múltban!
De ha a jövőben nem érkezik meg a fax, hogyan kerül az üres papír a csajhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!