Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hiszel abban hogy az időutazás...

Hiszel abban hogy az időutazás lehetséges? Ha igen hogy képzeled?

Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 21:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%
A föld körüli száguldásban látom a megoldást Amugy azért hiszek a dologban mert a GPS műholdakat minden nap ujra kell időziteni mert 15milisecundummal (15ezredmásoperc)elállitodik az órájuk.Azaz a keringésükböl adodóan időt utaznak de ojan keveset hogy az nem használhatófel semmilyen célra.
2009. márc. 15. 20:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A 12:23-nek ezer hálám a linkért, nagyon érdekes volt!!
2009. márc. 15. 22:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha visszamész 2 időzónával, máris 2 órát utaztál az időben vissza, leszámítva az időt, amíg utaztál. tehát lehetséges.

Na jó, ezt senki nem hiszi el, mert nézőpont kérdése. igazából az idő ugyanúgy megy tovább, csak máshogy mérik. jó lenne utazni az időben, de ez egyenlőre földi mócerekkel nem megy még.

2009. márc. 17. 20:00
 14/18 anonim ***** válasza:
84%
Utazni csak a múltba lehet, mivel a jövő még nem létezik. Viszont miután elutaztál, onnan már nem tudsz visszatérni.
2009. márc. 20. 07:17
 15/18 anonim válasza:
100%
Én egy kicsit szkeptikus vagyok ezügyben. Nem cáfolom az időutazás lehetőségét, mert nem tudom. Ugyanakkor az ellenekezőjét sem tudom bizonyítani. Én is elolvastam (szkeptikusként) az előttem író által küldött linket. Tényleg érdekes volt. Mindazonáltal úgy vélem, hogy nem biztos, hogy mindent el kell hinni, ami tudományos stílusban íródott. Felhasítjuk a teret, és az időt elektromos mezővel, meg fluxuskondenzátorral?!? Hmmm...
2009. márc. 20. 08:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Üdvözlet 2017-ből!

Marty McFly

2009. márc. 20. 11:11
 17/18 anonim válasza:
100%
Nem , én sem hiszek benne, de én inkább a múltba mennék vissza mint a jövőbe!Egy pár dolgot megváltoztatnék az tuti!
2009. máj. 6. 10:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Mi van akkor ha , a faliórát leszeded a falrol és előre, majd utána hátra tekered szerinted mi fog történi , ha más időzonában élsz és arra az órára fogsz halgatni ami máshogy jár????? :D:D::DD:D

ezt eskü kiprobálom nyáron :D:D::D:D

2010. máj. 19. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!