Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hiszel abban hogy az időutazás...

Hiszel abban hogy az időutazás lehetséges? Ha igen hogy képzeled?

Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 21:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem,nem hiszek benne de jó eljátszani a gondolattal.Én a jövőbe mennék inkább mint a múltba.Én egy olyan járműt képzelek el mint a Vissza a jövöbe c.filmben van:D
2009. márc. 14. 21:52
 2/18 anonim ***** válasza:
67%
Igen, hiszek. Egy ilyen henger alakú szobába bemész, össze-vissza nyomkodnak gombokat, és már mehetsz is!
2009. márc. 14. 22:08
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Az időutazás soha nem lesz,ezért nem is hiszek benne.De ha megtehetném akkor vissza mennék mondjuk 25 évet,és mindent másképp csinálnék az életembe amit eddig csináltam...
2009. márc. 14. 22:19
 4/18 anonim ***** válasza:
74%
2. válaszoló vagyok, bocsi az offért, de 3. válaszoló, te miért gondolod azt, hogy sosem lesz időutazás. Tudtommal a tudósok már dolgoznak rajta. Több dimenziót is felfedeztek már.
2009. márc. 14. 22:24
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
Második és negyedik válaszoló: ezek nem olvasnak tudományos cikkeket mérvadó folyóiratokban. Igenis, elképzelhető az időutazás (részecskékkel már kísérleteztek), a teleportálás viszont annál inkább megvalósítható.
2009. márc. 14. 23:57
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Hiszek benne. Ha átmész egy alagúton, vagy egy hídon, az is már valamilyen formában időutazás.

És dolgoznak már rajta.

2009. márc. 15. 10:54
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: az egész eddig csak elméletben létezik, ahol lehetséges. Amíg ezt átültetik gyakorlatba, ki tudja, mennyi idő telik el. De azért mondom, elméletben lehetséges.
2009. márc. 15. 10:55
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
Aki kérdezte tőlem,hogy miért nem lehet az időutazás annak válaszolnék.Az idő az nem egy másik hely.Az idő fogalmát emberek találták ki,hogy rendszerezni tudják a saját életciklusukat,de mint fizikai kézzel fogható dolog nem létezik. Képtelenség visszamenni az időben vagy előre menni ami még nem történt meg...Más dolog a teleportálás.Abban hiszek,hogy kísérleteznek hogy miként lehet tárgyakat majd később embereket is teleportálni egyik helyről a másikra...De nem a múltba vagy jövőbe.Másik dimenzió? Még a fekete lyukról sem tudják,hogy mi az.(csak találgatnak).De attól még párhuzamos dimenzió is elképzelhető,hogy létezik...de utazni időben előre,hátra nem..Hát persze,hogy vannak olyan tudósok akik megszállottan kutatják az időutazást,akárcsak az örök élet titkát,vagy az örök fiatalság titkát...Gondoljatok bele ebbe már sokan beleőrültek.....szeretem a sci-fit, de ami nem lehet,az nem lehet
2009. márc. 15. 12:03
 9/18 anonim válasza:
91%
ha van egy kis időd akkor ezt olvasd el [link]
2009. márc. 15. 12:23
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
én ugy képzelem el, hogy felülünk egy repülőre, ami több millió kilométer/órával meg, ellentétesen a föld forgásával, és akkor hirtelen a múltban leszünk. :D
2009. márc. 15. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!