Miért nem láttam az ISS-t? Bővebben lentebb.
Én ezen az oldalon szoktam megnézni, hogy mikor mi és hol látható (az előrejelzés az ISS esetében 10 napos, amikor hiányos az azt jelenti, hogy az adott időszakban nem látható a megadott helyszínről):
Megjegyzem még, hogy a láthatóságot (fényességet) a magnitúdó értéke adja meg (Mag), ez minél kisebb, annál nagyobb fényességet jelent (az ISS esetében ez akár -3,6 is lehet). A műholdakat, vagy az űrállomást csak akkor látni, amikor a csillagokat is látni.
Itt már be van állítva az ISS és Budapest:
[link] PassSummary.aspx?satid=25544&lat=47.500&lng=19.083&loc=Budapest&alt=103&tz=CET
Ha valakinek bővebb infó kell, jelentkezzen.
Én itt követtem. Kb fél 11 után volt pont felettünk de nem látszódott pedig a csillagokat láttam
Nem tudom, hogy nálad mi lehetett a baj, próbáld meg legközelebb ezen követni, nekem ez még mindig bejött:
Ha akarod, beállítom rajta a lakhelyedet és fölteszem ide a linket és akkor már „testre lesz szabva“.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!