Fél órája hullócsillag lesen láttam egy valamit. UFO?
Figyelt kérdés
Egyenesen, lassan szelte át az eget, és a legfényesebb csillag két-háromszorosa volt a fénye. Állítólag műhold is lehetett, de akkor ez milyen műhold amit ilyen ritkán látni?2011. aug. 14. 22:19
1/14 anonim válasza:
A műholdakat csak akkor látni (főleg ilyen fényesen), ha valamelyik felülete idetükrözi a napfényt. Úgyhogy nem biztos, hogy mindig látod, ha elhúz felettünk.
2/14 anonim válasza:
Bármilyen fura, valószínűleg hullócsillag lesen láttál egy hullócsillagot...
3/14 anonim válasza:
Csak úgy kimentél hullócsillagot nézni vagy van most vmi különleges dolog? Kimennék én is ha nagyobb az esélye, hogy látok egyet. Még soha nem láttam. 17/L
4/14 anonim válasza:
Nem hullócsillag volt, mi is láttuk anyámmal és öcsémmel, lehetett volna repülő is, de az villogni szokott, ez viszont folyamatosan világított akár egy csillag és egyenes irányba haladt.
5/14 anonim válasza:
-> 22:58
Igen, a Perseidák meteorraj.
6/14 anonim válasza:
Szia! Ma énis voltam kint hárman néztük az eget és igen mi is láttuk ezt a jelenséget.. nemtudom milehetett ez nem is riazstott annyira minket.. én láttam 2 hullócsillagot de ez valóban nagyobb volt mint a többi és nagyon fényesen világitott... egyikünk se hisz az ufókban de ez jutott nekünk is rögtön ezsünkbe.
Üdv: Debrecenből
7/14 anonim válasza:
Egy hullócsillag, még a legfényesebbek is gyakorlatilag pár másodpercig látszódnak csupán. Nem egyenletes a fényük, és rendszerint gyorsan keresztülszáguldanak az égbolton. Egy műhold lehet nagyon fényes is. Többnyire a teljes égbolton átmegy relatíve lassan, és teljesen csendben. A fénye nagyon egyenletes, és bár változhat, a változás viszonylag lassú és a fényváltozás is egyenletes.
8/14 anonim válasza:
Ez a mostanában oly' divatos "kívánságlámpa"/"kívánságlampion". Én is láttam már többször, általában házibulikban, összejöveteleken, és esküvőkön szokták égnek ereszteni őket. Elég erős fénye van, és egy lufihoz hasonlóan lassan, nagyon magasra képes szállni.
9/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok:
Most elolvastam figyelmesebben a kérdést. Hogyha nem felfelé szállt, hanem egyenesen, lassan szelte át az eget, akkor valóban műhold volt.
10/14 A kérdező kommentje:
Állítólag van kötött pályás műhold, ami mint egy csillag az égen egy helyben "figyel". És hallottam olyat hogy vannak pásztázó műholdak is, amik mozognak. Akkor ez az lehettet? Ez kb. 5-6 perc alatt haladt át, pontosan nyugatról keleti irányban. Szép egyenletes fehér fénye volt. Lampion, lufi meg hasonlók kizárt.
2011. aug. 15. 02:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!