Jónak számít, ha egy 7 éves gyereknek 140 és 143-as IQ-ja van?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 21:50
1/22 anonim válasza:
Ha két IQ-ja van az elég érdekes, mindenesetre ha tényleg valamelyik akkor jónak számít.
[ a netes tesztek eléggé pontatlanok]
2/22 anonim válasza:
Nem jó vagy rossz, egyszerűen tény. 100 az átlag. Akinek fölötte van az több pontot ért el a teszten, akinek alatta az kevesebbet.
4/22 anonim válasza:
Jónak jó, de úgy tudom, az Asperger-szindrómásokra jellemző, hogy már gyerekkorban is elég magas az iq-juk. (Nem tudom a magas iq-ból azonnal következik-e hogy az, csak mondom, hogy akár ez is elképzelhető.)
5/22 anonim válasza:
Nem feltétlenül autista attól, h kiskorában magas az IQja! És főleg nem retardált. Sőt 140 az valóban jó magas, még az is lehet, h zseni lesz a gyerekből. Azért az Asperger autizmusnak vannak ám más jelei is.
6/22 anonim válasza:
140 körüli az kiemelkedően jó! Ennyi idősen nekem is ennyi volt, most hogy 20 vagyok, ez lecsökkent 131-re :/ Bár még ez is kiemelkedő.
7/22 anonim válasza:
Ha szakember csinálta vele akkor jó.
Ha az interneten töltötte ki akkor kb. semmit sem jelent annyira szarok a netes tesztek.
8/22 anonim válasza:
Mivel az IQ teszt mindig egy adott népcsoportra van belőve, ezért ez így semmit nem jelent. Mondd el, milyen tesztet töltött ki, és akkor talán tudunk valamit mondani.
9/22 anonim válasza:
sztem meg totál nem jelent semmit
lehet h most okosabb az átlagnál, aztán rájön a kamaszkor, elissza az agyát, vagy akármi történik, na akkor mégis mit számít hogy 7 évesen mekkora volt az iq-ja?
mellesleg akármekkora is az a bizonyos iq, ha valaki nem tanul, akkor tökmindegy mekkora az "ikúja"
10/22 anonim válasza:
NEM jó!
Ha tényleg ennyi az IQ-ja akkor gondok lesznek vele késöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!