Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Jónak számít, ha egy 7 éves...

Jónak számít, ha egy 7 éves gyereknek 140 és 143-as IQ-ja van?

Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 21:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Ha két IQ-ja van az elég érdekes, mindenesetre ha tényleg valamelyik akkor jónak számít.

[ a netes tesztek eléggé pontatlanok]

2011. márc. 18. 21:51
 2/22 anonim ***** válasza:
Nem jó vagy rossz, egyszerűen tény. 100 az átlag. Akinek fölötte van az több pontot ért el a teszten, akinek alatta az kevesebbet.
2011. márc. 18. 21:53
 3/22 anonim ***** válasza:
48%
RETARDÁLT
2011. márc. 18. 22:00
 4/22 anonim ***** válasza:
Jónak jó, de úgy tudom, az Asperger-szindrómásokra jellemző, hogy már gyerekkorban is elég magas az iq-juk. (Nem tudom a magas iq-ból azonnal következik-e hogy az, csak mondom, hogy akár ez is elképzelhető.)
2011. márc. 18. 22:05
 5/22 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül autista attól, h kiskorában magas az IQja! És főleg nem retardált. Sőt 140 az valóban jó magas, még az is lehet, h zseni lesz a gyerekből. Azért az Asperger autizmusnak vannak ám más jelei is.
2011. márc. 18. 22:07
 6/22 anonim ***** válasza:
140 körüli az kiemelkedően jó! Ennyi idősen nekem is ennyi volt, most hogy 20 vagyok, ez lecsökkent 131-re :/ Bár még ez is kiemelkedő.
2011. márc. 18. 23:16
 7/22 anonim ***** válasza:

Ha szakember csinálta vele akkor jó.

Ha az interneten töltötte ki akkor kb. semmit sem jelent annyira szarok a netes tesztek.

2011. márc. 18. 23:20
 8/22 anonim ***** válasza:
Mivel az IQ teszt mindig egy adott népcsoportra van belőve, ezért ez így semmit nem jelent. Mondd el, milyen tesztet töltött ki, és akkor talán tudunk valamit mondani.
2011. márc. 19. 08:27
 9/22 anonim ***** válasza:

sztem meg totál nem jelent semmit

lehet h most okosabb az átlagnál, aztán rájön a kamaszkor, elissza az agyát, vagy akármi történik, na akkor mégis mit számít hogy 7 évesen mekkora volt az iq-ja?

mellesleg akármekkora is az a bizonyos iq, ha valaki nem tanul, akkor tökmindegy mekkora az "ikúja"

2011. márc. 19. 10:51
 10/22 anonim ***** válasza:

NEM jó!

Ha tényleg ennyi az IQ-ja akkor gondok lesznek vele késöbb.

2011. márc. 19. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!