Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Élnél az USA-ban? Mert én igen

Élnél az USA-ban? Mert én igen

Figyelt kérdés
én 15 éves diák vagyok. és az minden vágyam hogy felnőtt koromban ott éljek, és dolgozzak. Amerika az álmom. Mindent ott gyártanak. filmek,játékok, apple, ea, jó kaják, sok szép város, látnivalók stb..
2011. febr. 20. 10:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
majd szólj ha kijutottál
2011. febr. 20. 10:49
 2/16 A kérdező kommentje:
bárcsak sikerülne...
2011. febr. 20. 10:56
 3/16 anonim ***** válasza:
Jó kaják... XD Én örülök, hogy Európába születtem.
2011. febr. 20. 11:01
 4/16 A kérdező kommentje:
miért?
2011. febr. 20. 11:04
 5/16 anonim válasza:
Én vagy itt Európában vagy Ázsiában élénk...Amerika sem lehet rossz, de valahogy nem az én világom :D És sok szerencsét az álmodhoz ;)
2011. febr. 20. 11:05
 6/16 A kérdező kommentje:
köszi de miért nem szeretnél amerikában élni? :O
2011. febr. 20. 11:09
 7/16 anonim válasza:
Igen. Ne hagyd, hogy bárki vagy bármi eltántorítson! Engedd el a környezeted fikázását a füled mellett, és valósítsd meg az álmodat! Hajrá! Én szorítok Neked!
2011. febr. 20. 11:10
 8/16 anonim ***** válasza:

Hát Amerika is csak innen tűnik ám olyan rózsaszínűnek. Ha ott élnél, hamar rájönnél, hogy ott is vannak ám problémák, és bizony ott is keményen meg kell küzdeni a mindennapi betevőért.

Érdekes, hogy az amerikaiak meg Európa iránt (na nem éppen Magyarország iránt) táplálnak hasonló álmokat :-)

Pedro

2011. febr. 20. 11:13
 9/16 anonim válasza:
11:05-ös vagyok. Európának vagy Ázsiának számomra sokkal érdekesebb és régebbre visszanyúló kultúrája van mint Amerikának. És az itteni építészeti stílusok is jobban bejönnek, vagy úgy egyátalán az angol nyelvnek nem tetszik a hangzása. Nem azt mondtam érdekes lehet az is, de engem jobban vonzanak ezek az országok. :D
2011. febr. 20. 11:25
 10/16 anonim ***** válasza:
Én voltam már. Ugyanolyan kaják vannak ott is, mint Magyarországon, filmeket, játékokat stb. meg tudod venni otthon is. Még a látnivalók oké, hogy érdekelnek, de hogy azért kiköltözni... Hát elég hamar megunnád :D Egyszerűbb pár hétre kimenni turistaként, aztán hazamenni.
2011. febr. 20. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!