Furcsa, kék-piros-fehér színekkel villogó csillag van az égen, mi lehet?
Figyelt kérdés
Egyértelműen nem repülő, mert egy helyben van (de a villogása hasonló), teljesen csillagnak néz ki, csak a színe furcsa. Mi lehet ez? Valamilyen különleges fajta csillag? Vagy valami érdekes esemény (robbanás, vagy nem tudom...)?2011. febr. 12. 18:16
41/47 A kérdező kommentje:
Közben sikerült rájönnöm, hogy az a Szíriusz volt, és elvileg ha olyanok a felhők, akkor villog ilyen szépen :)
2011. febr. 28. 20:47
42/47 anonim válasza:
"Jaj maci ne okoskodj.Ezt már rég lezongoráztuk.A ryufornak is írtunk.Ők is mondták az nem a Szíriusz...."
És lám-lám ... mégiscsak a Szíriusz volt....
maci
43/47 anonim válasza:
Mennyi idő kell hogy felélesszünk egy elhagyott posztot? :D
Múltkor melóban láttam én is, nem is törődtem vele tegnap este lefekvés előtt megint...háth megmozgatta a fantáziámat gondoltam utána járok mégis mi ez...így dobott be ide is, ami választ nem adott, de ugródeszkának jó volt, az nem a szíriusz, az a Betelgeuse vörös óriás éppen robbanás előtti állapotban...
44/47 anonim válasza:
Hmm. Az ugyanaz lehet? Mert most is lehet látni valami hasonlót a piros színt konkrétan ki tudom venni amin villog, meg még a fene sem tudja hogyan :D
46/47 anonim válasza:
Oberle Gábor kutató úr titkos légi rendőrsége.
47/47 Fawlynn válasza:
2024ből találtam meg ezt a kérdést mert most nézem ezt a csillagot az égen ahogy kék-piros-zöld villódzása van az alap kékes-fehér mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!