Furcsa, kék-piros-fehér színekkel villogó csillag van az égen, mi lehet?
Figyelt kérdés
Egyértelműen nem repülő, mert egy helyben van (de a villogása hasonló), teljesen csillagnak néz ki, csak a színe furcsa. Mi lehet ez? Valamilyen különleges fajta csillag? Vagy valami érdekes esemény (robbanás, vagy nem tudom...)?2011. febr. 12. 18:16
31/47 potion válasza:
Jaaa ez te voltál diator? :D:D:D
33/47 anonim válasza:
Szóval a Betelgeuse nem az "Orion öv" legfényesebb csillaga. Az övet bekerítő négy főcsillag bal fölső tagja, és bár a csillagkép alfa csillaga (Alfa Orionis), nem ő a legfényesebb csillag a csillagképben. A jobb alsó csillag a Rigel (Beta Orionis) fényesebb nála.
maci
36/47 anonim válasza:
egyébként régebben írtam róla egy cikket a virtuson linkelném, de sajnos reklámozásnak fogják vélni ... ezért nem linkelem.
37/47 anonim válasza:
38/47 anonim válasza:
ezt a videót már láttam tomi :)
39/47 anonim válasza:
Tudom!
Csak valaki írta nekem, hogy küldjem a linket.
Én is láttam már rengetegszer :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!