Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szent Korona 2012 - 2030 -...

Szent Korona 2012 - 2030 - mit jelölnek az évszámok?

Figyelt kérdés

"A Szent Korona egyik kutatója azt állítja, hogy a magyarság szempontjából minden fontos dátum kódolva megtalálható és kiolvasható a Szent Koronán.

A jövőnket illetően két dátumot talált ez a 2012-es és a 2030-as év." - a maya naptárt azt most hagyjuk.

2011. febr. 10. 13:18
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Ja és a nyirkai jólatot én is olvastam és érdekes móon eddig minden bejött ami benne állt,pedig nem ma írták azt se...

[link]

17:39

18:20

2011. febr. 10. 18:28
 22/41 A kérdező kommentje:

Igen, kb 60 éve, de inkább gyere át az ezo részre:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszko..

Hagyjuk a tudomány sötét oldalát :)

2011. febr. 10. 18:35
 23/41 anonim ***** válasza:
0%

Úr isten...

Ez a TUDOMÁNY rovat.

Húzzatok már vissza az EZOTÉRIA rovatba képzelődni a baromságaitokkal legyetek olyan kedvesek. Itt az értelmes emberek "laknak". Az idült drogosoknak, elmebetegeknek és összeesküvéselmélet-gyártóknak csinálták az ezotériát, ott ki lehet élni magatokat.

2011. febr. 10. 19:34
 24/41 Makikaa válasza:

A hitetlenkedőknek:

A világháború idején mikor az Amerikaiak "kimenekítették" Édes Hazánkból a Szent Koronánkat, a szállítása egy hajón történt. A legénység tudta, hogy a sugárzásveszélyre felhívó matrica a ládán csak megtévesztés, és tudták, hogy a láda mit rejt magába. A mi Koronánkat. Katonai feljegyzések, jelentések szólnak arról a napról, arról a hajóról, arról ami a hajón történt. Állítólag, a katonák, akik a hajón utaztak, és ugye tisztában voltak mit is szállítanak, brahiból megkoronázták egymást a mi Szent Koronánkkal. A katonák, kiknek a fején a korona rajta volt, erre a kis "mulatságra" az utolsó ember is legkésőbb egy hónapra rá belehalt, vagy éppen úgy megbolondult, hogy az többet nem is beszélt, meg sem szólalt, az életét egy gumiszobában élte le.

Másrészt: Az Amerikaiak nem azért adták vissza, mert nem voltak a tudatában, hogy mi is van náluk. Idegen föld, idegen ország! A Koronánk Amerikában áramkimaradásokat, földrengéseket okozott, sokáig a koronánkat egy föld alatti bázison tárolták több száz katona őrizetével(!).

A hírek, a média nem zeng ezekről, sehol a világban, mert tabunak számít. Annak idején aki ezeket az információkat kiszivárogtatta, hogy történtek ilyenek, meggyilkolták. A jelentéseket állítólag ma is "hét pecsét" alatt őrzik.

Kennedy-t a 35. Amerikai egyetlen Római Katolikus(!) elnököt is meggyilkolták, hatalmas nagy valószínűséggel a saját kormánya. Kennedy olyan dolgokról tudott, és szeretett volna a társadalom elé tárni, amit nem lett volna szabad neki. Aki ezekben is szkeptikus, majd amikor a Kennedy gyilkosságot 2038-ban nyilvánosságra hozzák, majd rájönnek, hogy aki 2011-ben valami ilyesmiről magyarázott, még is csak igaza volt..

Ti pedig, aki lát igazságot, és Magyar érzelműek vagytok, KITARTÁS!!

2011. febr. 11. 15:45
 25/41 Makikaa válasza:

Folytatom: 2038-ban, ha még egyáltalán eljutunk addig.

Nézzétek meg a természeti katasztrófákat, 2012 beteljesedni látszik. Tavaly 1 vulkán tört ki, még is az egész világot megbénította a közlekedés, legalábbis légtérben.

Mi van ha nem 1, hanem 5 vulkán tör ki?!

Ha már a maják megjósolták, a Szent Koronánkba belekódolták, a Bibliába több mint ezer éve megírták az apokalipszist..

Ha lesz világvége, az nem most lesz. Nem 2012-ben. De mindenképpen történnie kell valaminek!

A Szent Koronának is az egyik lényege, hogy az Édes Hazánk, a Kárpát Medence népeinek össze kell fogniuk a fentmaradásért!!

2011. febr. 11. 15:57
 26/41 A kérdező kommentje:

Köszi, h írtál, de legközelebb ne ide, hanem az ezo fórumra írj. Nem tudom a leírtak igazak-e, vagy sem, de én is úgy érzem, hogy a Koronával kapcsolatban elhallgatnak előlünk valamit. Több, mint egy korona.

De mi lehet 2030ban???

2011. febr. 11. 16:24
 27/41 Makikaa válasza:
47%

Ez nem ezotéria. Tudomány! Attól mert valaki ledurrog, nem kell megingatódni! Hit! Kitartás! Legyen önálló véleményed! Kutakodj! Olvasd el, Az Időkód kidolgozójának könyvét! Olvass más-más Szent Koronánkról szóló könyvet! Alkoss! =)

Amelyik azt magyarázza, hogy ezotéria, az valószínűleg beütötte a fejét. Ha a videókban elhangozott dolgok(Tevekettő stb..), ezotériáról beszélnek, akkor én valószínűleg NÉGER vagyok. -.-' Az ilyen tuskó, laikus emberektől égnek áll a hajam sokszor, hogy mi a francért szólnak bele olyanba, amihez abszolulte de nem konyítanak.

Ha nem hallottad volna, a pali TÖRTÉNÉSZ! 25 éve ezzel foglalkozik, és TÖRTÉNÉSZEK tömkelegével.. Még a szutyok, népbutító, hungarofób szennyadó, a TeveKettő is tudománynak nevezi, és nem holmi misztikumnak.

Azt kell végre belátni, hogy a történelem SZUBJEKTÍV tudomány.

Ami a történelemben 200 éve volt, vannak olyan események amiről nem tudják a neves emberek sem, hogy mi miért, hol meddig, stb. történt..

És akkor nem szólok, az elfeledtetett, szándékos agymosásról, hazugságokról, és ferdítésekről, a több mint 6 ezer éves történelmünkről, ami a Kárpátmedence, a Kaukázus, és a Perzsa-öböl, valamint Egyiptom területén játszódott.

Ha érdekel bárkit a Valós történelmünk, kedves olvasók, ajánlom figyelmetekbe többek között Szántai Lajos könyveket, és Badiny Jós Ferenc könyveket. Mind a ketten elismert történészek, írók.

Csak annyit szeretnék zárás képen írni, hogy: "Lesz még az a nap..".

2011. febr. 11. 16:56
 28/41 anonim ***** válasza:
0%

Makikaa

---> Ezotéria

Baromságokat beszélsz.

2011. febr. 11. 17:21
 29/41 A kérdező kommentje:

Makikaa

Ha 2012-ről akarsz beszélni, akkor egy másik oldalon tedd

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__15..

Én írtam a hosszút.

Én ezennel befejzetem a Korona évszámokkal kapcsolatos érdeklődésemet, valószínüleg a könyvet kellene elolvasni, mintsem itt írogatni.

2011. febr. 11. 19:30
 30/41 anonim ***** válasza:
Mondjuk én elolvastam a fent hivatkozott jóslatot. Egy részről tök érthetetlen, más részről a kommentár is elismeri, hogy utólag lehet értelmezni. Mindenféle belemagyarázással.
2011. febr. 12. 00:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!