Szent Korona 2012 - 2030 - mit jelölnek az évszámok?
Feltettem ezt a kérdést a tudomány kategóriában, de ott le**, úgyhogy átjöttem ide.
"A Szent Korona egyik kutatója azt állítja, hogy a magyarság szempontjából minden fontos dátum kódolva megtalálható és kiolvasható a Szent Koronán.
A jövőnket illetően két dátumot talált ez a 2012-es és a 2030-as év." - a maya naptárt azt most hagyjuk.
na itt vagyok :)
A videóval kapcsolatban,mellesleg azt is erősen kétlem,hogy a piramisokat is ember építette.Legalábbis 100%,hogy nem a történelemkönyvekben leírt módon.
Az a bizonyos népcsoport mindent kitalál,hogy elhazudja a történelmünket.
Tudtad hogy 3(azaz három!) féle verziója van?
Ajánlom figyelmedbe az Echo TV Világpanoráma című műsorát(hétfőn és pénteken 21:30-kor,de a neten is meg tudod nézni)
Rengeteg érdekes dolgot mondanak benne.
Pélául hogy a magyarok már a Vörös tengeren való átkelésnél is azon környéken nyargalásztak.
Amúgy hátha megérjük 2030-at aztán majd megnézzük mi van.
Most még semmi sem biztos mert a jóslat végén is ott áll hogy nincs kőbe vésve semmi...
Ha a magyarság visszatérne Istenhez,az ősi értékrendhez és hagyományokhoz vége szakadna a szenvedésünknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!