Szent Korona 2012 - 2030 - mit jelölnek az évszámok?
Feltettem ezt a kérdést a tudomány kategóriában, de ott le**, úgyhogy átjöttem ide.
"A Szent Korona egyik kutatója azt állítja, hogy a magyarság szempontjából minden fontos dátum kódolva megtalálható és kiolvasható a Szent Koronán.
A jövőnket illetően két dátumot talált ez a 2012-es és a 2030-as év." - a maya naptárt azt most hagyjuk.
2012 sok mindent jelenthet. Az igen közeli jövőben pólusváltás lesz, vagyis egy időre nagyon gyenge lesz a Föld mágneses tere. A problémát ez okozhatja, hiszen az emberi memória mágneses elven működik, vagyis amit az egyik nap megtanulunk, megjegyzünk, a következő napra elfelejtjük, nagyjából a majom szintjére süllyedhetünk.
Ezzel egy időben -hogy mikor pontosan, nem tudom - új világhónap kezdődik, a halak világhónapjából, amely Jézus születésével kezdődött, átlépünk a vízöntő korszakába, amelyet keleten a majom jelöl...
(Egy világhónap kb 2170 év).
(No de szerintem itt még lehet egy csavar, az Illig-féle 300 év még megtréfálhat minket. Ajánlom erről a témáról Pap Gábor előadását a dobogommt.hu-n. Néhány érdekesség ezzel kapcsolatban: 300 év különbséggel igencsak hasonló, mégis különböző dolgok történtek: 1001/1301 István koronázása/III. András halála, 1241/1541 tatárjárás/a törökök elfoglalják Budát)
Akit érdekel egy elmélet a Szent Korona keresztjéről:
végignéztem a videót de nemláttam a számokat.
megnézem mégegyszer hátha megpillantom.
bár szerintem kamu..
14:48
melyik videót nézted meg? A legutolsó nem az évszámokról szól, az csak a kereszt.
mindkettőt. a videoban kb hol keressem?
köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!