Most erre mit mondjak? A bölcs maják a bulvársajtón keresztül üzennek, de biztos hiteles, hiszen egy magyar táltos is megerősíti aki már az ufók bolygóján is járt.
Sőt egy másik holdkóros is aki folyamatos kapcsolatban is áll velük. (Pedig az ilyesmi ma már gyógyszeresen is kezelhető)
A cikk konklúziója, hogy vagy lesz valami, vagy nem, de mindenképp szeressük egymást gyerekek.
Végül is miért ne?
Hogy történni fog-e valami? Nemtudom, ahogy senki sem, de előre leszögezem hogy nem a Bors honlapja fog meggyőzni ha meggyőz bármi is, az olyan mintha a femina.hu-n elhinnéd hogy fogyhatsz azzal hoyg megeszel egy tál körömpörköltet. Viszont azt tudom, hogy a maja naptár olyan mint nálunk az óra, csak nagyban. körkörös. Ha egyszer körbeért elkezdi előről a számolást, és ez nem jelenti azt hogy feltétlenül történne bármi is. Márcsak azért sem, mert ugye az időszámításunk eléggé relatív, tudósoknak fogalmuk sincs hogy mennyit írunk éppen most, ez a naptáraktól függ, és vajon leírták-e a maják hogy ők pont a mi naptár rendzserünkre gondoltak? hát nem.
Az hogy természeti katasztrófák izlandi vulkán ennek a jele lenne...? áh. Természeti "katasztrófák" voltak és lesznek is, eddig pedig soha senkinek nem jutott eszébe összefüggésbe hozni egy ilyen, a föld számára kis dolgot, a föld életének szöges változásával. Votlak földrengések, vulkánok, árvizek, hatalmas erdőtüzek, mind mind veszélyesek és nagyok hozzánk képest, de egyiksem jelentette a világvégét. Úgy is fel lehet fogni hogy mindd azt jelezte előre, de akkor meg mért lennék benne biztos hogy 2012?
Lényeg a lényeg: én kételkedem. Sok volt a várható világvége, egyik sem jött el, 2012 híre is csak előtte három évvel jelent meg, nem hiszem hogy lesz itt bármi is. Ha meg lesz, hát így jrátunk, ráfér már az emberiségre egy jó alapos gatyába rázás, de úgysem tudunk mit tenni ellene.
"Nemrégiben nyilatkozott a Borsnak Galazek István, aki állította, kapcsolatban áll az ufókkal. A földönkívüliek azt mondták neki, az emberi faj erkölcsi megújhodása elkerülhetetlen, és nagy változásokat ígértek..."
Engem meggyőzött! :D Hát mégiscsak, az UFOk csak nem beszélnek hülyeségeket.
Én hiszek 2012-ben, tényleg lesz akkor valami. Nyári olimpia mindenképp :) Meg elméletileg foci-EB is, ha az ukránoknak és a lengyeleknek sikerül összehozni.
Hogy valami a világgal fog-e történni, az különös kérdés. Sokan állítják, hogy igen, mert a bölcs maják megmondták. Hogy most a negyedik "dimenzió" vége van? Mi történt az első három után? Arról senki nem tud? És miért dimenziónak hívják? A negyedik dimenzió az idő, nem? Akkor most valóban az idő vége van, ha ezt nézzük, viszont az első három dimenziónak (az egyenesnek, a síknak és a térnek) még nincs vége, szóval az időnek sem mostanában lesz.
Egy Szent Korona-kutató szerint a Koronában évszámok vannak kódolva, kettő kivételével magyar történelmi eseményeket jelentenek, az egyik pl. Szent István halála, 1038. A két kivétel jövőbeli évszám, 2012 és 2030. Azonban ahhoz, hogy 2030-ban is történhessen valami, a világnak nem lehet vége 2012-ben.
Ez a póluscsere megint csak marhaság. 20 óra alatt? Értelmezhetetlen is: mit jelent az, hogy az Északi- és a Déli-sark megcserélődik? Csak a sarkok, vagy az Egyenlítő mentén tükröződik az egész Föld? Ami eddig tőlünk délre volt, az északra lesz, és fordítva? Vagy egyszerűen délen lesz az Északi-sark, északon pedig a Déli?
Végül a Borsban megszólalók kilétét venném szemügyre.
Egy sápadtarcú, akit az indiánok maguk közé fogadtak, elárulták neki, hogy a Föld Rt. csődvédelmet kért, végelszámolás alatt van, és várhatóan 2012 decemberében vonul ki a piacról; ő pedig ezt közölte a bulvárlapokkal.
Egy magát magyar sámánnak nevező ember. Szerinte a globális felmelegedés (melyért csak az ember marhasága és a marhák metánkibocsátása tehető felelőssé) és a gazdasági válság (amelyet a nagybankárok idéztek elő, hogy a kisebb bankok csődbe menjenek) is az új korszak kezdetének jele (a földrengésekről és a vulkánkitörésekről ne is beszéljünk, ezek mindig is voltak, és csak most lett olyan hülye az ember, hogy ezeket világvégével hozza összefüggésbe).
Egy pszichiátriai eset, aki kapcsolatban áll az ufókkal. Én nem vetem meg azért, mert járművekkel beszélget... én is szoktam az autómmal tárgyalni, Michael is szokott a Knight Riderben... De ez a "megmondták nekem a földönkívüliek, hogy nagy változás lesz itt" (mint valami választási ígéret, nem?). De azért kibújik a szög a zsákból: "az időpontot nem árulták el". Persze. Mert ha én mondok egy ekkora hülyeséget a világnak, és azt mondom, hogy ez 2012. december 21-én fog bekövetkezni, akkor utána jönnek hozzám, hogy "na, hogyhogy nem volt változás?" - Nostradamus is így, időpontok, időintervallumok nélkül jósolt mindig is.
A cikk meg aránytalan; az egyensúly kedvéért mindkét oldalról ugyanannyi embert kellett volna megkérdezni. Három pártoló mellé három ellenzőt, nem pedig eggyel kiszúrni az olvasó szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!