Az emberek (maják) csak egy faj a sok közül. Csak azért, mert mi már nem a seggünket szaglásszuk valami fán még nem látunk a jövőbe.
Mi van, ha az őserdő mélyén él valami emlős csoport, akik "szuperfejlettek" és Ők maguk között már megjósolták a világvégét 2011-re? Elég hülyén hangzik nem ? Pedig az ember is csak egy szuperfejlett emlős.
Mellesleg, ha én is annyi ayahuascát meg varázsgombát toltam volna mint a maják, akkor én is sok érdekeset jövendöltem volna :D
Szóval a mi fajunkon kívül még van több millió a földön, miért pont csak a mi hülyeségünk válna valóra ?
Lehet, hogy a kutyák nagy jövendölései szerint 2013-ban minden kutyakajává változik és ezt várják már amióta háziasítva lettek... Csak mi nem értjük mikor egymás közt megdumálják :D Lehet, hogy már előre sajnálnak minket embereket, hogy minden kutyatáppá változik majd és eljön számukra a Kánaán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!