Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hol fáj legjobbean egy öklös...

Hol fáj legjobbean egy öklös ütés?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, mint pl has,fej vagy mellkas?
2011. jan. 25. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
zacsi, orr, gyomorszáj a sorrend szerintem :D
2011. jan. 25. 17:30
 2/7 anonim válasza:
Ez embertől függ. Van aki jobban bírja hasban, mint ha pl. fejbe ütnék. Nem tudom melyik fáj jobban, de azt tudom, hogy az a leg hatásosabb, hogyha keményen álcsúcson csapod. Attól keményen beszédül az ember és hírtelen biztos nem tud vissza ütni, sőtt... ha kemény az ütésed, akkor ki is fekszik egyből.
2011. jan. 25. 17:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. jan. 25. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Here, torok, állcsúcs, orr, tarkó. Ezek mind extrém fájdalmas pontok.
2011. jan. 25. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
gyomorral vigyázni kell, ha túl erősen ütöd meg akkor előfordulhat hogy em fog levegőt kapni. de halántékon pl úgy tudom el is veszti az eszméletét ha kellően erősen ütöd meg
2011. jan. 25. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
sztem nyakon lenne a legjobb gigán vágni, hát összeesés garantált
2011. jan. 25. 22:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ha nem akarod kicsinálni az illetőt akkor inkább orrba vágd. Attól annyira el tud szédülni...egy pillanatra még a világ is elsötétül előtte.
2011. jan. 28. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!